Dino Parc Râșnov organizează primul Halloween printre dinozauri din România! Dino Parc Râșnov organizează primul Halloween printre dinozauri din România!
Dino Parc Râșnov, cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei, își așteaptă vizitatorii la o petrecere inedită de Halloween, sâmbătă, 31 octombrie,... Dino Parc Râșnov organizează primul Halloween printre dinozauri din România!

Dino Parc Râșnov, cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei, își așteaptă vizitatorii la o petrecere inedită de Halloween, sâmbătă, 31 octombrie, de la 10:00 dimineața până la miezul nopții.

“Pentru că Halloween-ul este o sărbătoare apreciată nu doar de americani, ci și de români, vom organiza o petrecere specială de Halloween în parcul nostru. În programul zilei avem activități atât pentru cei mari, care pot urmări filme horror în cinematograful 9D, cât și pentru cei mici, care vor putea viziona desene animate, vor picta dovleci sau vor putea să deseneze dinozauri înfricoșători.

Toți vizitatorii care ne vor trece pragul vor avea parte de suprize. Practic, oricine ne va vizita de Halloween, se va putea implica într-una dintre activitățile noastre. Mai mult decât atât, am decis să prelungim programul parcului până la ora 00:00, pentru toți amatorii de senzații tari care își doresc să parcurgă traseele de noapte prin pădure, pentru a-i cunoaște sau revedea pe dinozaurii noștri”, a declarat Adrian Apostu, managerul de proiect al Dino Parc Râșnov.

Vizitatorii de toate vârstele vor putea să deseneze dinozauri, să picteze dovleci, să asculte muzică, să vadă filme și desene în cele două cinematografe și să ia parte la alte activități surpriză. În tururile de noapte, fantomele vor fi prezente la petrecere!

Toate activitățile sunt gratuite pe baza biletului de intrare, cu excepția Cinematografului 9D, al cărui bilet costă 10 lei.

poster Halloween la Dino Parc

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.