Cristi Pascu: Ce coafuri de ocazie se poartă în 2016! Cocurile princiare și messy hair, în vogă! FOTO Cristi Pascu: Ce coafuri de ocazie se poartă în 2016! Cocurile princiare și messy hair, în vogă! FOTO
Cunoscutul hairstylist Cristi Pascu dezvaluie că, în anul 2016, trendul în materie de coafuri de ocazie este împărțit între eleganța clasică, de inspiratie rusească,... Cristi Pascu: Ce coafuri de ocazie se poartă în 2016! Cocurile princiare și messy hair, în vogă! FOTO

Cunoscutul hairstylist Cristi Pascu dezvaluie că, în anul 2016, trendul în materie de coafuri de ocazie este împărțit între eleganța clasică, de inspiratie rusească, și curentul modernist și extravagant.

Cristi Pascu a fost recent invitat special la Salon International 2015 de la Londra, cel mai mare eveniment dedicat stiliștilor profesioniști, unde au fost trasate și comunicate principalele tendințe în coafură pentru anul 2016.

Cristi-Pascu-Hairstylist-2“Londra este o lume a extremelor și nici de această dată nu a dezmințit. În ceea ce privește coafurile de ocazie sau cocurile, așa cum sunt denumite ele popular, la mare căutare sunt coafurile cu păr foarte mult tapat și exagerat, o amestecătură de messy hair și culoare puternică. Nu lipsesc nici adaosurile de păr, acolo unde este necesar. Aceste coafuri sunt ideale pentru un cocktail și se poartă cu o rochie scurtă și neagră”, declară Cristi Pascu.

Nu lipsesc însă nici coafurile elegante, de influență princiară, caracterizate prin adaosul unor accesorii prețioase precum diademe, coronițe sau agrafe încrustate cu pietre prețioase.

“Londonezii apreciază și influența rusească, astfel că poți avea o coafură spectaculoasă și senzațională cu ajutorul unor accesorii prețioase. Acest tip de coafuri princiare sunt potrivite pentru nunți, gale, baluri sau evenimente mai speciale”, spune hairstylistul.

Mereu la curent cu tendințele internaționale, Cristi Pascu menționează că, în 2016, părul scurt este ‘must have’.

“Tunsorile scurte și agresive, pe alocuri de inspirație masculină, sunt noul trend pentru doamnele și domnișoarele care își doresc un look fresh, cool, adecvat unei societăți moderne, cu tentă minimalistă. Doamnele care nu vor să-și tundă părul vor putea adopta tunsori cu forme geometrice”, declară Cristi Pascu.

În materie de culoare, blondul gri se menține în tendințe și este completat de nuanțe îndrăznețe de albastru metalizat, mov sau roșu electric.

Cristi Pascu este unul din cei mai experimentați hairstyliști din România, cu o activitate în domeniu de peste 20 de ani. Inițiatorul concursului anual “Cel mai bun hairstylist din România”, Cristi Pascu le oferă șansa celor talentați și pasionați de coafură să devină hairstyliști profesioniști, prin Academia de Coafură Cristi Pascu. Înscrierile pentru noul sezon de cursuri sunt în toi.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.