O nouă sală World Class România se deschide în Pipera Plaza O nouă sală World Class România se deschide în Pipera Plaza
Pipera Plaza va găzdui cel mai nou club de fitness World Class România, lider în industria wellness-ului autohton. Brandul internațional se alătură celui mai... O nouă sală World Class România se deschide în Pipera Plaza

Pipera Plaza va găzdui cel mai nou club de fitness World Class România, lider în industria wellness-ului autohton.

Brandul internațional se alătură celui mai recent proiect comercial din capitală, Pipera Plaza, în cadrul căruia va deschide, în luna decembrie, cel de-al 18-lea centru din rețeaua World Class România.

Cu o suprafață totală de peste 1.470 de metri pătrati, World Class Pipera Plaza include o sală de sport cu echipamente de ultimă generație și programe de antrenament alături de cei mai buni instructori. Pe lângă serviciile de gym, group fitness, cardio și personal training, în centrul World Class din Pipera Plaza vor exista și zonele de functional training și cross fitness.

Odată cu deschiderea centrului World Class, Pipera Plaza întregește tenant mix-ul și răspunde nevoilor comunitătii de proximitate (atât din zona rezidențială, cât și din zona de business) de petrecere a timpului liber.

Pipera Plaza este cel mai nou proiect marca Alpha Property Group, parte a grupului german Intercora, una din cele mai mari companii imobiliare din Europa Centrală și de Est, specializată pe dezvoltare imobiliară comercială.

Pipera Plaza este cel mai nou proiect de retail din Bucureşti, cu o suprafaţă de aproximativ 10.000 mp. Centrul comercial a fost dezvoltat în locul fostei piețe Pipera.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.