La vie est belle @Sublime Maison de Beauté La vie est belle @Sublime Maison de Beauté
Doamnelor, domnișoarelor, această știre este creată special pentru voi!  În centrul Capitalei a fost inaugurat recent Sublime Maison de Beauté, un beauty boutique cu... La vie est belle @Sublime Maison de Beauté

Doamnelor, domnișoarelor, această știre este creată special pentru voi!  În centrul Capitalei a fost inaugurat recent Sublime Maison de Beauté, un beauty boutique cu aer parizian, amenajat în stil franțuzesc, cu detalii romantice și influențe vintage.

Sublime Maison de Beauté, a luat naștere din nevoia de a crea un concept diferit de salon de înfrumusețare, în care clientului i se oferă o adevărată experiență: “Pe lângă serviciile obișnuite dintr-un salon de înfrumusețare, Sublime Maison de Beauté este singurul loc din capitală în care punem pe primul loc aspectul fizic (frumoasă din cap până în vârful degetelor), starea de bine (este un loc amenajat special pentru a te simți ca acasă) și timpul prețios petrecut la salon, atât pe perioada desfășurării serviciilor alese de client, dar și de ce nu, al timpului liber. La noi clientul se va simți înconjurat de prieteni”, spune Alexandra Neculai, owner Sublime Maison de Beauté.

Sublime Maison de Beauté, situat într-o zonă boemă din București, pe Intrarea Tudor Ștefan nr. 17, între Calea Dorobanți și Calea Floreasca, este locul tău ideal pentru îngrijire, relaxare și înfrumusețare. De asemenea, beauty boutique-ul poate funcționa perfect ca locul de întâlnire cu prietenele tale, sau poate fi destinația potrivită pentru un “girls beauty party” cu ceaiuri și prăjituri.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.