Wizz Air zboară la Berlin de pe aeroportul din Cluj. Operatorul are aeronave și rute noi Wizz Air zboară la Berlin de pe aeroportul din Cluj. Operatorul are aeronave și rute noi
Operatorul de transport aerian low cost Wizz Air a anunțat recent extinderea flotei din Cluj-Napoca, cu o nouă aeronavă Airbus A320, începând cu 22... Wizz Air zboară la Berlin de pe aeroportul din Cluj. Operatorul are aeronave și rute noi

Operatorul de transport aerian low cost Wizz Air a anunțat recent extinderea flotei din Cluj-Napoca, cu o nouă aeronavă Airbus A320, începând cu 22 iulie 2016.

Aceasta va opera pe patru rute noi din Cluj-Napoca spre Alicante, Berlin Schoenefeld, Billund (Danemarca) şi Doncaster Sheffield, şi va suplimenta frecvențele pe cele mai populare rute, printre care cea spre Londra Luton, care va fi operată cu trei zboruri pe zi, din unul dintre cele mai mari orașe din România.

În primele nouă luni din 2015 traficul Wizz Air s-a mărit cu 20% pe rutele din România, comparat cu aceeaşi perioadă a anului trecut. În acelaşi interval traficul de la Cluj-Napoca a crescut cu 42%, faţă de perioada ianuarie – septembrie 2014. De la începutul operaţiunilor sale în România, acum nouă ani, WIZZ a transportat 21 de milioane de călători de la toate aeroporturile de unde operează.

NOILE RUTE WIZZ AIR DIN CLUJ-NAPOCA

Destinaţii Zile Lansare Preţuri începând de la
Alicante miercuri, duminică 24 iulie RON 129
Berlin-Schoenefeld luni, vineri 22 iulie RON 109
Billund (Danemarca) marţi, sâmbătă 23 iulie RON 109
Doncaster Sheffield luni, vineri 22 iulie RON 129

Berlin, capitala Germaniei şi un important centru cultural, politic, media şi ştiintific, și Billund, care este primul oraș din Danemarca deservit de Wizz Air din România, se adaugă ca noi destinaţii în reţeaua de 113 aeroporturi Wizz. Cu cele patru noi rute, și zborurile spre München Memmingen, recent lansate, Wizz Air oferă în total 27 de destinaţii de pe aeroportul din Cluj. Biletele pentru noile rute sunt deja disponibile pe site-ul companiei.

„Adăugând cea de-a cincea aeronavă la baza din Cluj–Napoca, am venit în întâmpinarea cererii clienţilor noştri şi vom continua să investim pentru a crea şi mai multe oportunităţi de călătorie la preţuri scăzute. Berlin, cea mai nouă destinaţie a reţetei WIZZ, este momentan disponibilă doar de la Cluj–Napoca. Alături de celelalte trei noi rute, baza de la Cluj oferă acum 27 de destinaţii în 11 ţări. De asemenea, creşterea bazei WIZZ din Cluj facilitează înfiinţarea de locuri noi de muncă în aviație în regiune”, a declarat John Stephenson, Vicepreşedinte Executiv Wizz Air.

CREŞTERI DE FRECVENŢE DE ZBOR ALE RUTELOR DEJA EXISTENTE DIN CLUJ-NAPOCA

Rută Frecvenţă săptămânală De la
Londra Luton 20 zboruri de la 14 22 iulie
Bruxelles Charleroi 4 de la 3 27 martie
Malmo 3 de la 2 27 martie
Nuremberg 3 de la 2 27 martie
Tel Aviv 3 de la 2 22 iulie

Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 63 de aeronave Airbus A320 şi oferă mai mult de 390 de rute de la 22 de baze, ce leagă 113 destinaţii din 38 de ţări. Operatorul a transportat 16,5 milioane de pasageri în anul fiscal care s-a încheiat în 31 martie 2015. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ și este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 și FTSE All-Shares.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.