Inaugurare: Cum arată noul Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence Inaugurare: Cum arată noul Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence
Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence a fost inaugurat oficial de către reprezentanții grupului hotelier Carlson Rezidor. Hotelul nou intrat pe piața turismului românesc pune... Inaugurare: Cum arată noul Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence

Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence a fost inaugurat oficial de către reprezentanții grupului hotelier Carlson Rezidor. Hotelul nou intrat pe piața turismului românesc pune la dispoziția clienților 210 camere și apartamente, proiectate cu spații generoase destinate pentru camera de zi, precum și cu o chicinetă complet utilată, un format ideal pentru șederea pe termen lung și pentru familiile aflate în tranzit. În plus, hotelul deține și patru săli de conferință, care pot acomoda până la 80 de persoane.

Park Inn by Radisson Bucharest oferă acces gratuit la internet de mare viteză, dar și intrare gratuită la centrul de fitness din interiorul hotelului, operat de către World Class Health Academy, liderul sălilor de fitness în industria autohtonă. În plus, restaurantul și barul Sharkia, situate la parterul hotelului sunt locul în care oaspeții Park Inn pot degusta preparatele de excepție aparținând bucătăriei internaționale și est mediteraneene.

Park Inn by Radisson Bucharest este localizat în centrul Bucureștiului, asigurând oaspeților acces rapid la mijloacele de transport în comun și la atracțiile de top ale capitalei.

Bert Fol – General Manager Radisson Blu Hotel Bucharest și Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence este încrezător asupra viitorului Park Inn by Radisson Bucharest. ”Suntem încântați să inaugurăm primul hotel Park Inn by Radisson din România. Camerele noastre au un aer stilat, elegant, asigurând în același timp, confortului oaspeților la cele mai înalte standarde, dar și  posibilitatea  accesării unui echipament tehnic de ultimă generație. Toate acestea într-o selecție vastă de apartamente cu aer dinamic și cromatică aparte, care ne diferențiază pe piața hotelieră. Cu toate camerele si apartamentele vandute în doar trei săptămâni de la deschiderea hotelului pentru public, sunt convins că Park Inn va fi liderul pieței ospitalității pe segmentul mediu de piață”, a declarat Bert Fol, directorul general Radisson Blu Hotel, Bucharest și Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence.

Bert Fol

Pentru restaurarea și realizarea arhitecturii exterioare a clădirii care adăpostește Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence, au fost contractaţi renumiți arhitecți și designeri de interior: agenţia Creneau International, care a supervizat toate etapele renovării interioare, prin selectarea accesoriilor și decorațiunilor interioare și Cristea Arhitectura, un birou local de arhitectură recunoscut pentru construcțiile hoteliere și planurile de urbanism realizate.

Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence înlocuiește fostul Centre Ville, care funcționa în regim de aparthotel, fiind dat în folosință la începutul lunii septembrie după o perioada de șapte luni dedicată renovării și cu o investiție în restaurare de 6 milioane de euro. Hotelul intră sub operațiunea Carlson Rezidor Hotel Group, alături de Radisson Blu Hotel, având conducere comună și este un proiect dezvoltat de către București Turism SA.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.