Fashion Trends: Red Carpet – BSB Cocktail Party Fashion Trends: Red Carpet – BSB Cocktail Party
Un nou sezon de moda BSB a fost oficial deschis aseara printr-un cocktail party gazduit de cel mai recent magazin al brand-ului, situat in... Fashion Trends: Red Carpet – BSB Cocktail Party

Un nou sezon de moda BSB a fost oficial deschis aseara printr-un cocktail party gazduit de cel mai recent magazin al brand-ului, situat in Promenada Mall.

Colectia toamna-iarna 15/16 continua povestea anilor ’70 inceputa in sezonul cald. Cele doua tendinte majore ale perioadei, pe de o parte un stil hippie, romantic si, pe de alta parte, unul rock-n-roll, creeaza o colectie dinamica, usor adaptabila “day to evening”.

Rochiile fluide, mini sau lungi, cu imprimeuri boeme, pantalonii evazati si tricotajele, acestea sunt elementele care ne definesc garderoba in sezonul toamna-iarna 15/16. Vestele din blana si gama variata de jachete calduroase din stofa si impermeabile personalizeaza tinutele si ne aduc un plus de confort in zilele reci.

Nuantele de gri si combinatiile alb-negru domina colectia din punct de vedere cromatic. Cu toate acestea, din outfit-urile propuse de BSB nu lipsesc culorile vedeta ale sezonului: burgundy, orange, kaki si albastru.

Catalina Grama, Diana Munteanu, Ilinca Vandici, Geanina Ilies, Simona Patruleasa, Alexandra Ungureanu, Claudia Pavel, Adelina Pestritu, Maria Andrei, Irina Mohora si Ellie White au ales sa poarte tinute BSB. La eveniment au mai fost prezente: Mihaela Calin, Thea Haimovitz, Camelia Baltoi si Simona Elena Taranu.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.