AdePlast intră pe segmentul high premium al pieței de vopsele lavabile AdePlast intră pe segmentul high premium al pieței de vopsele lavabile
AdePlast intră pe segmentul high premium al pieței de vopsele lavabile după investiţii de 1 milion de euro în AERIA GOLD cu Porus X. AERIA... AdePlast intră pe segmentul high premium al pieței de vopsele lavabile

AdePlast intră pe segmentul high premium al pieței de vopsele lavabile după investiţii de 1 milion de euro în AERIA GOLD cu Porus X.

AERIA GOLD cu Porus X este cea mai nouă vopsea superlavabilă pentru interior marca AdePlast. Este un produs super premium, care îndeplinește toate standardele de igienă și are caracter nepoluant. Superlavabila AERIA GOLD cu Porus X are proprietăți excelente pentru realizarea unui finisaj de calitate și de lungă durată. Secretul acestei formule ideale stă în mâinile doamnei inginer chimist Doina Obreja, șeful laboratorului de cercetare – dezvoltare produse umede AdePlast Ploiești.

’’Renovarea unui spaţiu, zugrăvitul, produce mult deranj, iar așteptările sunt pe măsura deranjului. Alegerea unui produs complet, te ajută să termini treaba mai repede și să conferi spaţiului luminozitate și „căldură” ambientală. La toate acestea ne-am gândit când am creat această vopsea. Toate ingredientele au fost alese într-o manieră selectivă astfel încât acest produs să satisfacă toate cerințele unui finisaj profesional”, Doina Obreja inginer chimist AdePlast.

8 argumente pentru care AERIA GOLD cu Porus X este singură vopsea de pe piață care întrunește toate calitățile într-un singur ambalaj:

  1. aeria_Gold_2Grad de alb foarte ridicat, pentru suprafețe de un alb imaculat.
  2. Clasa 1 de lavabilitate. Suprafața pe care este aplicată se poate curăța cu detergenți caznici, uzuali, care se găsesc în casa fiecăruia. Aceasta nu necesită soluții speciale de curățare.
  3. Un singur strat este suficient pentru o acoperire integrală și un perete imaculat. Peretele va avea un aspect mat, cu o textură mătăsoasă la atingere.
  4. Aplicarea este la îndemâna oricui, aceasta nu necesită echipamente complicate. Oricine poate aplica superlavabila AERIA GOLD cu Porus X folosind o pensulă sau un trafalet.
  5. Asigură o protecție sporită a suprafeței aplicate împotriva bacteriilor, așadar AERIA GOLD este un canditat perfect pentru finisarea camerei celor mici.
  6. Toate ingredientele conținute în AERIA GOLD sunt din categoria celor „prietenoase cu mediul”, ceea ce conferă produsului un caracter perfect nepoluant.
  7. Pelicula formată în urma aplicării este complet hidrofobă, ceea ce înseamnă că apa nu poate pătrunde în suport, din exterior.
  8. Datorită ingredientului inovator PORUS X, Aeria GOLD are permeabilitate sporită la vapori și lasă peretele să respire, contribuind astfel la împiedicarea formării mucegaiului.

Investiţiile totale în fabricile de vopsele AdePlast depăşesc 7 milioane de euro

AdePlast a investit peste 7 milioane de euro în fabricile sale de vopsele și tencuieli decorative amplasate  pe platformele industriale de la Ploieşti şi Oradea. Doar pentru acest produs, AdePlast a investit în cercetare, în tehnologie și în promovare peste 1 milion de euro.

Bogdan Pîrvu, CEO AdePlast: „Ne-am dorit cea mai bună, cea mai completă şi cea mai competitivă vopsea super premium din piaţa autohtonă, am investit în cercetare şi în tehnologie si am reuşit. Sperăm că piaţa este pregătită pentru o vopsea all – inclusive”.

aeria_gold_3Superlavabila AERIA GOLD cu Porus X este utilizată pentru vopsirea tuturor suprafețelor pe bază minerală: tencuieli de var-ciment, de ciment-var; gleturi de ipsos; zidării din cărămidă; BCA; plăci de ipsos; plăci de gips-carton; beton. Randamentul de acoperire al superlavabilei AERIA GOLD cu Porus X se păstrează la putere maximă pe toate aceste suprafețe.

Fiind o vopsea foarte rezistentă este potrivită pentru suprafeţele ce necesită o curăţare frecventă. Prin multitudinea de caracteristici pe care AERIA GOLD cu PORUS X le întrunește, aceasta satisface toate nevoile cu care te confrunți atunci când renovezi.

Albul intens și proprietățile nepoluante o încadrează ca fiind eficientă pentru spaţiile cu standarde ridicate de igienă precum: spitale, clinici și cabinete medicale, maternităti, şcoli, grădiniţe, restaurante etc, precum și pentru orice alte încăperi supuse la decontaminări frecvente.

AERIA GOLD cu Porus X întrunește definiția vopselei ideale pentru o renovare ca la carte și pentru durabilitatea unei lucrări bine realizate. Pentru că AdePlast este cea mai inteligentă alegere.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.