Iarnă la Roma: bilete de avion reduse în oferta Tarom Iarnă la Roma: bilete de avion reduse în oferta Tarom
Operatorul de transport aerian Tarom lansează o ofertă specială pentru zborurile operate între Bucureşti şi Roma în acest sezon de iarnă. Astfel, compania va... Iarnă la Roma: bilete de avion reduse în oferta Tarom

Operatorul de transport aerian Tarom lansează o ofertă specială pentru zborurile operate între Bucureşti şi Roma în acest sezon de iarnă.

Astfel, compania va scoate la vânzare începând cu data de 15 octombrie bilete de avion al căror preț pornește de la 79 de euro, dus-întors, cu toate taxele incluse.

Oferta este valabilă până pe 30 octombrie, la achiziționarea de pe site-ul companiei, iar călătoriile pot fi efectuate pe perioada sezonului de iarnă (28 octombrie 2015 – 30 aprilie 2016, data ultimului retur), cu excepţia perioadei 20 decembrie 2015 – 10 ianuarie 2016.

În sezonul de iarnă 2015/2016 zborurile pe ruta Bucureşti – Roma – Bucureşti sunt operate de 4 ori pe săptămână, în zilele de luni, miercuri, sâmbătă şi duminică.

Odată ajunși în orașul celor șapte coline, indiferent de câte ori vedeți Roma, nu trebuie să ratați centrul istoric, aflat pe lista patrimoniului cultural UNESCO.

Pentru a ajunge rapid la toate monumentele importante ale Romei și a nu rata nimic din zonele turistice sau pur și simplu, pentru a putea lua pulsul orașului, căutați cazare într-unul dintre zecile de hoteluri de lângă gara Termini, înarmați-vă cu o hartă și pantofi comozi și luați la pas toate străduțele istorice ale orașului etern.

În plus, profitați de oferta celor de la Tarom pentru a ajunge la piața de Crăciun din Piazza Navona (deschisă începând cu data de 26 noiembrie), una ditnre cele mai mari și frumoase din întreaga Italie.

Tot pe 26 noiembrie începe și Rassena dell’arte dei presepi “100 Presepi”, o expoziție ce are în prim plan scene ale nativității adunate din toate regiunile italiene și din 25 de țări. Evenimentul are loc la bazilica Santa Maria del Popolo, expoziția fiind desfășurată pe o suprafață de 350 de metri pătrați.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.