Credit Europe Bank acordă CardAvantaj fără documente de venit Credit Europe Bank acordă CardAvantaj fără documente de venit
Credit Europe Bank oferă clienților noi de CardAvantaj beneficii unice pe piaţă. Persoanele care solicită un CardAvantaj, îl pot obține acum extrem de rapid,... Credit Europe Bank acordă CardAvantaj fără documente de venit

Credit Europe Bank oferă clienților noi de CardAvantaj beneficii unice pe piaţă. Persoanele care solicită un CardAvantaj, îl pot obține acum extrem de rapid, fără să prezinte documente de venit. Totodată, clienții pot beneficia de analiza rapidă a solicitării, în doar 45 de minute, dacă se adresează uneia dintre cele 36 de sucursale selectate, primind astfel, practic, pe loc noul card.

Credit Europe Bank lansează cea mai eficientă şi rapidă modalitate de a intra în posesia unui card de credit pentru cumpărături, ce permite plata în rate cu 0% dobândă. Cei care doresc un CardAvantaj nou și înregistrează venituri din salarii sau pensii, se pot prezenta fără documente de venit la orice sucursală a băncii, dintre cele 36 selecționate.

După efectuarea verificărilor necesare de către bancă în cadrul bazei de date ANAF, dacă toate condiţiile de eligibilitate sunt întrunite, clientul poate primi o limită de credit de până la 6.000 de lei.

“Cu o tradiţie de peste 11 ani pe piaţă, CardAvantaj vine de fiecare dată în întâmpinarea clienţilor și evoluează constant. Această modalitate unică în piaţă de a obţine rapid cardul – cu sucursale care oferă pe loc CardAvantaj – şi simplu, fără adeverinţă de venit, este un răspuns firesc la nevoia pe care am identificat-o în piaţă”, a declarat Gabriela Stanciu, Manager Departamentul Carduri al Credit Europe Bank România.

Astfel, în cadrul a 36 dintre sucursalele Credit Europe Bank analiza va fi efectuată cu prioritate. Credit Europe Bank îi va oferi clientului un răspuns în 45 de minute, iar dacă solicitarea acestuia este acceptată, va primi pe loc noul CardAvantaj. În plus, clienții eligibili vor primi un bonus în valoare de 45 de lei, dacă limita de credit, pentru care se califică, le este alocată în mai mult de 45 de minute.

 „Am ales să simplificăm procedurile de obţinere a unui CardAvantaj, pentru a le  oferi clienţilor noştri acces rapid la cel mai iubit card de rate de pe piață, astfel ca, de la momentul în care s-au hotărât asupra unui produs sau serviciu, să îl poată obține într-un timp record”, a continuat Gabriela Stanciu.

CardAvantaj este un card de credit cu plata în rate fără dobândă, ce poate fi utilizat într-o reţea de peste 9.500 de magazine partenere în întreaga ţară. Pentru fiecare tranzacţie efectuată prin intermediul cardului, indiferent dacă este vorba de cumpărături sau retragere de numerar, banca acordă bonus.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.