Concertul Nana Mouskouri reprogramat din motive medicale Concertul Nana Mouskouri reprogramat din motive medicale
Concertul Nana Mouskouri la București, care ar fi trebuit să aibă loc pe 25 noiembrie, la Sala Palatului a fost reprogramat, din motive medicale,... Concertul Nana Mouskouri reprogramat din motive medicale

Concertul Nana Mouskouri la București, care ar fi trebuit să aibă loc pe 25 noiembrie, la Sala Palatului a fost reprogramat, din motive medicale, pentru data de 5 martie 2016, tot la Sala Palatului.

Superstarul Greciei a suferit recent o intervenție chirurgicală, în urma căreia medicii i-au interzis să susțină concerte. Astfel, Nana Mouskouri a fost nevoită să reprogrameze toate evenimentele din această toamnă, inclusiv concertul de la București.

Artista va relua în ianuarie anul viitor turneul Happy Birthday Tour, care a început în 2013 și se desfășoară în toată lumea. Turneul marchează atât aniversarea celebrei soliste, cât și compozitorii care i-au inspirat cariera de-a lungul anilor: Quincy Jones, Harry Belafonte, Michel Legrand.

Biletele deja achiziționate pentru data de 25 noiembrie rămân valabile pentru data de sâmbătă, 5 martie 2016, ora 20.00. Organizatorii regretă disconfortul creat cumpărătorilor de bilete în urma acestei situații neprevăzute.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.