Travel Trends: Sezonul balurilor vieneze Travel Trends: Sezonul balurilor vieneze
Peste 450 de baluri au loc în fiecare an la Viena, de la nobilul bal tradițional la elegantul bal al verii. Sezonul se deschide... Travel Trends: Sezonul balurilor vieneze

Peste 450 de baluri au loc în fiecare an la Viena, de la nobilul bal tradițional la elegantul bal al verii. Sezonul se deschide în noiembrie 2015 cu Balul Crucii Roșii, urmat de Balul de Revelion de la Hofburg, la cumpăna dintre ani. Apoi balurile încep să se succeadă rapid, în perioada carnavalului, sezonul principal al balurilor vieneze.

Sezonul balurilor vieneze ia startul odată cu începerea carnavalului, pe data de 11.11.2015, urmând instrucțiunile școlilor de dans vieneze de pe strada am Graben din centrul Vienei, se dansează vals. Primul bal al sezonului este Balul Crucii Roșii, pe 20.11.2015, un eveniment caritabil desfășurat în sala festivă a primăriei. La cumpăna dintre ani, elegantul Bal de Revelion vă invită la Hofburg, în încăperile fastuase ale fostei reședințe imperiale, oferind un program bogat cu momente artistice, cină de gală și artificii.

În noul an, sezonul balurilor ia avânt: Balul cofetarilor vienezi pe 14.1.2016 la Hofburg, urmat de Balul Florilor pe 15.1.2016 la primărie. Urmează în premieră Balul Corului Wiener Sängerknaben pe 16.1.2016 la Kursalon Wien, unde vă puteți bucura de numeroase reprezentații artistice. Unul din evenimente speciale al sezonului balurilor vieneze este Balul Filarmonicii Vieneze, desfășuratpe 21.1.2016 la Musikverein. Pe 30 ianuarie 2016 are loc la primărie Balul Științelor, cu participarea mediului academic și de cercetare. Punctul culminant al sezonului este desigur Balul Operei, pe 4.2.2016, desfășurat la Opera de Stat. Pentru mulți dintre invitați, seară continuată la Balul Rozelor de la Kursalon Wien. Cei mai în formă petrecăreți sunt așteptați a doua zi, pe 5.2.2016, la Balul Cafenelelor, de la Hofburg și apoi la Balul Bomboanelor de la Konzerthaus.

wiener opernball

Sezonul balurilor vieneze oferă peste 2.000 de ore de dans și distracție. Cu o oră de împrospătare a cunoștinelor de a valsa, cu hainele și stylingul potrivit și o cină delicioasă înainte, sunteți pregătiți pentru o noapte de bal de neuitat.

Nu trebuie neapărat să fi luat lecții de dans pentru a face o figură frumoasă pe ringul de dans. Cu puțin talent, cunoștințele de bază pentru vals vi le puteți însuși la unul din cursurile de dans fulger, oferite de școlile de dans vieneze. Înainte ca noaptea balului să înceapă, mai sunt încă multe pregătiri de făcut. Dacă căutați hainele potrivite, puteți închiria o rochie de bal sau un smoking sau frac. Dacă vreți să fiți cu adevărat aranjați, vă lăsați coafați și îmbrăcați de profesioniști. Pentru a intra în atmosfera de bal mai lipsește o cină ușoară și distracția poate să înceapă!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.