“Polițiști fără frontiere” revine pe AXN “Polițiști fără frontiere” revine pe AXN
De mâine seară, 13 octombrie, ora 22:00, echipa transfrontalieră Polițiști fără frontiere revine pe AXN, într-un nou sezon, ca parte a programului de toamnă... “Polițiști fără frontiere” revine pe AXN

De mâine seară, 13 octombrie, ora 22:00, echipa transfrontalieră Polițiști fără frontiere revine pe AXN, într-un nou sezon, ca parte a programului de toamnă al televiziunii.

Pentru prima dată în serial, două noi fețe își fac apariția în serialul original Sony Pictures Television Network: Goran Visnjic, cunoscut publicului din rolul Dr. Luka Kovac din faimosul serial ER, interpretează personajul Marco Constante, un milanez lup singuratic, cu spirit pasional și instincte de detectiv de mare clasă, dar bântuit de dispariția surorii lui, în copilărie.

Actriță nominalizată la Emmy pentru rolul de excepție din serialul Lost, Elizabeth Mitchell interpretează personajul Carine Strand, investigator în Unitatea Specială de Investigații. Născută într-o familie de suedezi în Minneapolis și beneficiind de dublă cetățenie, Carine este un om cald, deschis, ce ascunde o inteligență sclipitoare și un foc latent, sub masca de suprafață.

Serialul plin de acțiune Polițiști fără frontiere se întoarce la AXN în această toamnă, cu al treilea sezon, continuând povestea Curții Penale Internaționale ce investighează infracțiuni transfrontaliere. Intriga Polițiști fără frontiere are loc în cele mai exotice locuri din lume, în timp ce echipa elitistă a polițiștilor de neclintit colaborează să rezolve cele mai răsunătoare crime internaționale.    

Ce se întâmplă în seara premierei?

Sinopsis episodul 1, sezon 3, 13 octombrie, ora 22:00

Când un procuror al Curții Penale Internaționale este răpit, Michael Dorn reasamblează echipa Unității Speciale de Investigație pentru a o găsi și pentru a-I opri pe cei care vor să o ucidă pentru a scăpa de un martor cheie într-un proces ce anchetează crime de război.

Protejata lui Michael Dorn, Sophie Baines este răpită după ce dezvăluie că are o sursă secretă, gata să condamne un dictator militar responsabil de crime împotriva umanității. Folosind telefonul mobil al lui Sophie și o fotografie a intrusului în timp ce pleca din casa lui Sophie, Unitatea Specială de Investigație reunită de Michale Dorn găsește răpitorul. Deși Sophie îi conduce inteligent către spațiul în care este ținută captivă, Dorn știe că adevărata vânătoare a celor care vor să o aducă la tăcere pe Sophie de-abia începe.

Sinopsis episodul 2, sezon 3, 13 octombrie, ora 23:00

Unitatea Specială de Investigație reunite trebuie să protejeze sursa lui Sophie de un angajator fără milă, pentru a-i putea salva cazul împotriva dictatorului militar african.

După ce o salvează pe Sophie Baines, Unitatea trebuie să îl găsească acum pe informatorul care oferă detalii despre dictator, pe care Luke îl bănuiește că primește bani pentru a ascunde minatul ilegal al unui operator telecom foarte important. Încercând să rămână înaintea șefului securității companiei, echipa încearcă să îl salveze pe Simon Gilbert, un angajat presat să returneze dovezile incriminatoare. Într-un final, după ce Dorn o pune pe Carine la conducerea Unității, aceasta îl convinge pe Marco să rămână în echipă, oferindu-se să îl ajute să o găsească pe sora acestuia.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.