“PE MALUL MĂRII”, al doilea lung metraj regizat de Angelina Jolie Pitt “PE MALUL MĂRII”, al doilea lung metraj regizat de Angelina Jolie Pitt
“PE MALUL MĂRII” este cel de-al doilea lung metraj regizat de Angelina Jolie Pitt, după Unbroken. Drama îi are ca protagoniști pe Brad Pitt și Angelina... “PE MALUL MĂRII”, al doilea lung metraj regizat de Angelina Jolie Pitt

“PE MALUL MĂRII” este cel de-al doilea lung metraj regizat de Angelina Jolie Pitt, după Unbroken. Drama îi are ca protagoniști pe Brad Pitt și Angelina Jolie Pitt, alături de o distribuție internațională din care fac parte Mélanie Laurent, Melvil Poupaud, Niels Arestrup și Richard Bohringer. 

PE MALUL MĂRII este povestea unui scriitor american, Roland (Pitt), și a soției sale, Vanessa (Jolie Pitt), care ajung într-o stațiune pitorescă și liniștită din anii ’70, aflată la malul mării, într-un moment de criză a mariajului lor.

Pe măsură ce își petrec timpul cu alți turiști veniți acolo în vacanță, printre care proaspăt căsătoriții Lea (Laurent) și François (Poupaud), dar și cu localnici precum Michel (Arestrup) și Patrice (Bohringer), cei doi încep să se confrunte cu probleme care mocneau demult în viața lor de cuplu.

PE MALUL MĂRII are o stilistică vizuală care amintește de filmele și piesele de teatru ale anilor ’60 și ’70.

Alături de regizoarea Angelina Jolie Pitt se află o echipă condusă de directorul de imagine Christian Berger (The White Ribbon), care a folosit sistemul său propriu de filmare, Cine Reflect Lighting System, scenograful Jon Hutman (Unbroken), editoarea editor Patricia Rommel (The Lives of Others) și creatoarea de costume Ellen Mirojnick (Wall Street: Money Never Sleeps).

Brad Pitt i se alătură în echipa de producție, iar Chris Brigham (Inception), Holly Goline-Sadowski (Unbroken) și Michael Vieira (Unbroken) sunt producători executivi.

ByTheSea

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.