Marea premiera a serialului “Furtuna pe Bosfor”! Marea premiera a serialului “Furtuna pe Bosfor”!
Astazi, 5 octombrie, la ora 20:00, incepe “Furtuna” pe Bosfor”, serialul atat de asteptat de public, in care ii vom revedea pe Erkan Petekkaya... Marea premiera a serialului “Furtuna pe Bosfor”!

Astazi, 5 octombrie, la ora 20:00, incepe “Furtuna” pe Bosfor”, serialul atat de asteptat de public, in care ii vom revedea pe Erkan Petekkaya (actorul principal din “Tradarea” si ”Dila”) si pe Nurgul Yesilcay (actrita din “Dragoste si pedeapsa”).

Scenariul ne introduce  inca de la primul episode direct in “miezul” intrigii.  Doua fetite sunt schimbate la nastere printr-o eroare comisa de o asistenta medicala. In acest fel, destinele celor doi copii iau cai total diferite, iar anii trec fara ca nimeni sa sesizeze greseala din maternitate. Cansu si Hazal ajung la varsta de 15 ani, fara a avea habar ca vietile lor sunt rezultatul unei erori.

Un accident teribil face insa ca adevarul sa iasa la iveala. Cansu e supusa unui test ADN in urma caruia parintii fetei sai afla cu stupoare ca aceasta nu este fiica lor.  Cuplul instarit format din Cihan si Dilara este zguduit de certuri din cauza acestei situatii nefericite. Dilara refuza sa accepte adevarul, iar Cansu afla chiar din gura mamei ei ca parintii care au crescut-o nu sunt parintii biologici.

In paralel cu drama familiei in care creste Cansu, se desfasoara cea a familiei in care a ajuns micuta Hazal. Gulseren este mama abandonata de sot, care isi creste singura fiica, dintr-un venit modest. Femeia incearca sa iasa din cercul vicios al saraciei si al certurilor zilnice cu cumnata sa, pe de o parte, si de cele generate de nemultumirile lui Hazal, pe de alta parte.

O intalnire providentiala are loc  intre Gulseren si Cihan, intr-un moment de rascruce pentru cele doua familii…

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.