Blue Point a închiriat 1.500 mp de birouri în Big Office Blue Point a închiriat 1.500 mp de birouri în Big Office
Compania Blue Point a închiriat o suprafaţă totală de 1.500 mp în Big Office, clădire de birouri cu o suprafaţă de 3.300 mp  situată în zona... Blue Point a închiriat 1.500 mp de birouri în Big Office

Compania Blue Point a închiriat o suprafaţă totală de 1.500 mp în Big Office, clădire de birouri cu o suprafaţă de 3.300 mp  situată în zona de sud a Capitalei, în imediata apropiere a staţiei de metrou Piaţa Sudului.

Cererile venite din partea companiilor BPO şi IT&C au avut cea mai mare pondere, de 40% din totalul tranzacţiilor înregistrate în Bucureşti anul trecut, acest domeniu fiind în continuare cel mai activ pe piaţa închirierii de birouri.

Estimăm că acest trend se va menţine şi în perioada imediat următoare, datorită numărului mare de angajări anunţate în domeniile BPO şi  IT&C în a doua parte a lui 2015 şi în 2016.

Apropierea de metrou, accesibilitatea spaţiilor şi apropierea de funcţiuni comerciale sunt cele mai importante criterii de selecţie pentru acest tip de chiriaşi, ai căror angajaţi au o medie de vârstă de până în 30 ani”, declară Alexandru Petrescu, Managing Partner ESOP Consulting l CORFAC International.

Big_Office_Esop_snipBig Office este un centru de afaceri cu un design modern, care dispune de birouri tip open space partiţionat, cu dotări şi facilităţi de ultimă generaţie, bucătărie, trei lifturi cu o capacitate de 8 persoane, pază 24 ore, CCTV, prize date, cablare voce-date, înălţime de minimum 2,7 metri până la tavan şi sistem de climatizare four pipe şi centrală termică proprie.

Ca o dotare suplimentară Big Office are la dispoziţie 60 locuri de parcare.

Blue Point este o companie de servicii call center, cu capital 100% românesc. Înfiinţată în 2007, compania oferă soluţii profesioniste şi personalizate de outbound (telesales, telemarketing, sondaje de opinie etc.) şi inbound (suport clienţi, infoline şi helpdesk, suport tehnic, programe de loializare, upsell&cross sell inbound etc).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.