Diva si piticul la Kanal D! „Deschis la distractie”, o noua emisiune de weekend! Diva si piticul la Kanal D! „Deschis la distractie”, o noua emisiune de weekend!
Kanal D le ofera telespectatorilor sai o noua emisiune de divertisment, „Deschis la distractie”, care va fi difuzata, incepand din 3 octombrie, in fiecare... Diva si piticul la Kanal D! „Deschis la distractie”, o noua emisiune de weekend!

Kanal D le ofera telespectatorilor sai o noua emisiune de divertisment, „Deschis la distractie”, care va fi difuzata, incepand din 3 octombrie, in fiecare sambata, de la ora 11:30. 

Emisiunea, realizata si prezentata cu energie si umor de Vlad Baba, prinde contur in jurul unor vedete provocate la o serie de probe si cuprinde interviuri, concursuri, reţete si sfaturi culinare, momente umoristice.

Toate acestea se desfasoara in atmosfera relaxanta de weekend, iar primele editii vor beneficia de o locatie cu adevarat speciala – Vlad Baba isi va primi invitatii chiar in fata Palatului Culturii din Iasi, in Gradina Palas. 

Diva si piticul – sarea si piperul emisiunii 

In timpul show-ului, Vlad Baba va folosi ca mijloc de locomotie un segway (n.red- bicicleta electrica cu autoechilibru)  si va fi asistat de Andreluta (actorul Andrei Luta) si Moldovan (actrita Erica Moldovan).

Daca Andreluta este “piticul” pus pe distractie, „diva” Moldovan este un personaj cameleonic care imbraca, de fiecare data, o alta tipologie.

Pe parcursul celor 60 de minute, telespectatorii vor afla trendurile in materie de moda de la designerul George Hojbota, in cadrul rubricii de fashion prezentata de Irina Stratulat.

Band-ul „Cross Medio” va asigura fundalul sonor al show-ului, iar cea mai tanara trupa de parodie din Romania, „Dimineata Tarziu”, formata doar din copii, va aduce un plus de prospetime si umor in fiecare editie a emisiunii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.