Wizz Air deschide Bucureștiul spre a patra destinație din Marea Britanie Wizz Air deschide Bucureștiul spre a patra destinație din Marea Britanie
Operatorul de transport aerian Wizz Air, una dintre cele mai mari companii low-cost din Europa Centrală și de Est, va deschide o rută de... Wizz Air deschide Bucureștiul spre a patra destinație din Marea Britanie

Operatorul de transport aerian Wizz Air, una dintre cele mai mari companii low-cost din Europa Centrală și de Est, va deschide o rută de la București către Birmingham.

Zborurile vor începe pe 22 mai 2016 și vor fi operate de două ori pe săptămână, miercurea și duminica. Biletele pe noua rută Wizz Air către Marea Britanie vor fi puse în vânzare începând cu data de 30 septembrie la prețuri ce pornesc de la 179 de lei (un singur bilet care include taxele obligatorii).

Odată cu deschiderea noii destinații, Wizz ajunge la 39 de rute cu plecare din capitala țării noastre către 14 țări.

“Suntem încântați că astăzi am adăugat rețelei Wizz Air din București a patra rută către Marea Britanie. Noua rută către Birmingham nu numai că întărește poziția de lider de piață a WIZZ în România, dar oferă, totodată, o oportunitate pentru clienții noștri care călătoresc în scopuri de afaceri sau turistice să exploreze West Midlands. De asemenea, tarifele noastre scăzute atrag mai mulți vizitatori în capitala României, impulsionează turismul și consolidează relațiile de afaceri dintre cele două țări”, spune Tamara Mshvenieradze, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

RUTĂ NOUĂ BUCUREȘTI – BIRMINGHAM:

Zile de operare Dată de începere Tarife de la*
miercuri, duminică 22 mai 179 RON

Wizz Air operează o flotă de 63 de aeronave Airbus A320 şi oferă mai mult de 390 de rute de la 22 de baze, ce leagă 112 destinaţii din 38 de ţări. Compania a transportat peste 16 milioane de pasageri în anul fiscal care s-a încheiat în 31 martie 2015. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ și este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 și FTSE All-Shares.

Birmingham este al doilea oraș ca mărime în Regatul Unit. Este un Burg Metropolitan în cadrul Comitatului Metropolitan West Midlands în regiunea West Midlands. Pe lângă orașul propriu-zis Birmingham, districtul conține și orașul Sutton Coldfield.

Centrul acestuia atrage mulți vizitatori datorită clădirilor din epoca Victoriană, incluzând Primăria, Consiliul local, Muzeul Orașului și Galeria de Artă cu colecțiile pre-Raphaelite. De asemenea există multe clădiri istorice precum Biserica Sf Martin din secolul al XIV-lea, Catedrala Sf Philip și catedrala catolică Sf Chad.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.