Hard Rock Cafe Bucureşti sărbătoreşte luna dedicată vegetarianismului Hard Rock Cafe Bucureşti sărbătoreşte luna dedicată vegetarianismului
Hard Rock Cafe Bucureşti sărbătoreşte luna dedicată vegetarianismului, incluzând în bine-cunoscutul său meniu, pentru un interval limitat de timp, o serie de preparate fără... Hard Rock Cafe Bucureşti sărbătoreşte luna dedicată vegetarianismului

Hard Rock Cafe Bucureşti sărbătoreşte luna dedicată vegetarianismului, incluzând în bine-cunoscutul său meniu, pentru un interval limitat de timp, o serie de preparate fără carne. Noul meniu v-a deveni disponibil pe 1 octombrie, când se serbează Ziua Mondială a Vegetarienilor și va cuprinde o selecţie de burgeri, wrap-uri, salate şi sucuri naturale.

Hard Rock Cafe Bucureşti a adăugat produse noi în meniul său tipic american, punând la dispoziţia clienţilor o varietate de preparate, adecvate inclusiv pentru vegani. Printre noile opțiuni se numără Quinoa Burger, Black Bean Burger şi Tofu & Ginger Salad.

“Cererea pentru produse vegetariene s-a mărit odată cu interesul crescut al clienților pentru o alimentaţie bazată, în mai mare parte, pe produse de origine vegetală,” a spus Antonio Bautista, Senior Vice President of Franchise Operations la Hard Rock International. “Hard Rock Cafe s-a inspirat din bucătăria internațională, dar şi din cea cu specific local, pentru a crea preparate pe care vegetarienii şi iubitorii de carne să le îndrăgească în egală măsură.”

Noile preparate vor satisface cele mai exigente gusturi, conferind diversitate şi adăugând produselor din bucătăria americană noi arome şi forme de prezentare.

Meniul vegetarian va include:

  • Kefta Burger – Burger gătit în casă, din cartofi, ciuperci Shitakes şi Portabella, fulgi de ovăz, acompaniat de humus picant, salată rucola şi roş
  • Quinoa Burger – Burger gătit în casă, din quinoa, ceapă roşie, ciuperci Portabella, ouă, brânză Cheddar, nuci picante, fulgi de ovăz, sos de soia şi pesmet Panko, acompaniat de humus, salată rucola, roşie şi inele de ceapă la gratar.
  • Tofu & Ginger Salad – Mix de salată, tofu, ridiche albă Daikon, morcovi, hrean, asparagus şi ghimbir murat, asortate cu vinegretă pe bază de oţet din vin de orez.
  • Roasted Root Vegetable & Kale Salad – Mix de kale şi legume rădăcinoase (sfeclă, morcovi şi nap), nuci picante, tofu, ceapă verde, asezonate cu vinegretă pe bază de oţet de mere.
  • Roasted Beetroot Salad – Frunze de spanac şi sfeclă coaptă, împreună cu brânză feta şi nuci picante, peste care adaugăm sos cu miere şi oţet balsamic.
  • Black Bean Wrap – Tortilla umplută cu boabe de fasole neagră, tofu la grătar, orez brun, ceapă roşie, ardei gras, porumb, roşii, ardei jalapeno, usturoi, miere şi cremă de tofu cu lime si usturoi.
  • Roasted Squash & Walnut Pesto Wrap – Tortilla umplută cu dovleac copt, ceapă roşie, mix de salată, sos balsamic şi pesto picant din nuci.

Meniul de bar vine în completarea ofertei de produse vegetariene cu o selecţie de băuturi hrănitoare, precum suc de sfeclă, portocale şi ghimbir sau suc de pere, castraveţi şi kale.

Noul meniu Hard Rock Cafe celebrează luna dedicată vegetarianismului, ce îşi propune să scoată în evidenţă beneficiile unei diete fără carne. Ceea ce a început ca Ziua Mondială a Vegetarienilor, s-a transformat într-o sărbătoare de o lună întreagă, plină de evenimente educaţionale şi festive.

Meniul vegetarian include produse din bucătăria americană clasică, într-o nouă interpretare, păstrând însă neschimbate ingredientele proaspete şi stilul original al restaurantului.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *