Timișorenii de la Life Care îl fac ambasador de brand pe Florin Piersic și lansează catalog nou de produse Timișorenii de la Life Care îl fac ambasador de brand pe Florin Piersic și lansează catalog nou de produse
Timișorenii de la Life Care lansează noul catalog de produse pentru perioada toamnă 2015 – iarnă 2016, îmbogățindu-și astfel portofoliul cu noi soluții pentru... Timișorenii de la Life Care îl fac ambasador de brand pe Florin Piersic și lansează catalog nou de produse

Timișorenii de la Life Care lansează noul catalog de produse pentru perioada toamnă 2015 – iarnă 2016, îmbogățindu-și astfel portofoliul cu noi soluții pentru o viață mai sănătoasă și mai fericită, în fiecare zi.

Una dintre cele mai importante noutăți ale catalogului Life Care este numirea actorului Florin Piersic ca ambasador de brand.

Cu o carieră îndelungată și fascinantă, plină de momente memorabile, Florin Piersic mărturisește că, asemenea Life Care, și-a dedicat viața Fericirii. „Numele meu este Florin, cu F de la Fericire. Fericirea de a-i avea alături pe cei dragi, fericirea pe care îmi doresc s-o dăruiesc în fiecare clipa publicului si fericirea de a simți iubirea cu care ma înconjoară publicul. Pentru mine, fericirea este dragostea față de oameni și grija față de sănătate. Iar dacă a ne manifesta dragostea față de oameni depinde cu totul și cu totul de noi, pentru sănătate avem adesea ajutor de sprijin de nădejde, care să ne ajute să ne păstrăm zâmbetul pe buze, bucuria în suflet și pofta de viață în privire”, spune marele actor.

Noul catalog Life Care aduce în prim plan noi produse pentru sănătate, cu rețete originale și ingrediente din surse naturale, bogate în vitamine si substanțe esențiale pentru un organism puternic și plin de energie.

„Suntem fericiți atunci când avem succes, când suntem apreciați și când ne bucurăm de minunile vieții, alături de cei dragi. Toate acestea n-ar fi însă posibile fără sănătate. De aceea, Life Care luptă pentru dreptul fiecăruia dintre noi de a fi sănătos și fericit”, spune Cristian Onețiu, co-fondator Life Care.

Meal Balance Vegan DetoxAstfel, noul catalog Life Care propune soluții naturale pentru sănătate, iar în rolul principal se află  Krauter Magic SuperFood, un super-produs ce conține o combinație de 37 de ingrediente naturale care completează necesarul zilnic de vitamine pentru un organism sănătos și plin de viață, zi de zi. Puterea legumelor verzi și a fructelor, împreună cu aminoacizi, enzime, acizi grași și bioflavonoide se dezlănțuie sub forma tabletelor Krauter Magic SuperFood, care îmbunătățesc calitatea somnului, reglează tensiunea arterială, ajută la producerea de anticorpi, previn anemia, reglează colesterolul, susțin digestia și previn îmbătrânirea prematură a celulelor.

În plus, Life Care lansează noua gamă VEGAN cu 3 sortimente de Vegan Smoothie, Protein, Detox și Green, combinații 100% naturale de fructe sau legume, sărace în calorii, pentru dimineți sau seri cu mese sănătoase și colorate. Puterea plantelor din noile smoothies gama Meal Balance acționează ca sursă de proteine, vitamine sau cură de detoxifiere, fiind excelente atat pentru persoanele cu un stil alimentar vegan, cat si pentru a echilibra un stil alimentar omnivor.

Înființată în 2005, Life Care este prima și cea mai importantă companie românească din domeniul vânzărilor directe. Portofoliul companiei include peste 500 produse BIO, create după rețete originale Life Care și produse în Germania, Italia, Franța sau SUA: cosmetice și produse de îngrijire personală, suplimente nutritive și cosmetice terapeutice, precum și produse destinate curățeniei și îngrijirii casei. Acestea pot fi achiziționate atât direct, de la partenerii Life Care, cât și online, pe www.life-care.com. Astăzi, Life Care înseamnă peste 5 milioane de consumatori unici, mai mult de 20 milioane de produse vândute și peste 2 milioane de pachete livrate consumatorilor.
Vegan by Meal Balance

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.