Dragoș Petrea preia ca interimar managementul SAP România, după retragerea lui Valentin Tomșa Dragoș Petrea preia ca interimar managementul SAP România, după retragerea lui Valentin Tomșa
Începând cu 1 octombrie, Valentin Tomșa se va retrage de la conducerea SAP România, subsidiara locală a SAP SE (NYSE: SAP), liderul mondial pe... Dragoș Petrea preia ca interimar managementul SAP România, după retragerea lui Valentin Tomșa

Începând cu 1 octombrie, Valentin Tomșa se va retrage de la conducerea SAP România, subsidiara locală a SAP SE (NYSE: SAP), liderul mondial pe piaţa de soluţii software de business și tehnologie. Manager interimar va fi Dragoș Petrea, în prezent SAP Channel Lead pentru regiunea Europei de Sud-Est.

Conducerea interimară a SAP România va fi asigurată de către Dragoș Petrea, care are mai mult de 12 ani de experiență în industria IT locală, din care peste 5 ani în cadrul SAP. În prezent, Dragoș este SAP Channel Lead pentru regiunea Europei de Sud-Est, respectiv România, Bulgaria, Slovenia, Croația și Republica Moldova.

„Valentin Tomșa a ajutat la poziționarea SAP ca standard în industria locală de software și a dezvoltat organizația locală, în prezent numărând câteva sute de angajați implicați în activitățile de vânzare și consultanță. Avem cele mai înalte aprecieri pentru modul în care Valentin a condus operațiunile SAP în ultimii 14 ani, precum și pentru importantele contribuții pe care le-a adus atât business-ului din România, cât și la nivelul Europei de Sud-Est, și îi urăm succes în planurile sale de viitor”, a declarat Vojislav Genić, Managing Director SAP pentru regiunea Europei de Sud-Est.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.