Victoria 46, relansare în Băneasa Shopping City Victoria 46, relansare în Băneasa Shopping City
Multibrand-ul Victoria 46 s-a relansat în Băneasa Shopping City de la mijlocul lunii septembrie iar evenimentul de deschidere a fost un prilej de cunoaștere... Victoria 46, relansare în Băneasa Shopping City

Multibrand-ul Victoria 46 s-a relansat în Băneasa Shopping City de la mijlocul lunii septembrie iar evenimentul de deschidere a fost un prilej de cunoaștere a noilor designeri din magazin. 

Pe podiumul Victoria 46 au urcat ținute din colecțiile de toamnă semnate de designerii români Rhea Costa, Murmur, Stephan Pelger și Venera Arapu, look-uri, Manoush, Paisi și Wardrobe B, alături de accesorii Laura8, Jai Dam, Malvensky și Luxury Collection.

Magazinul Victoria 46, deja cu un istoric de 8 ani pe piață, reunește în acest moment o selecție cool & quality de branduri cu ecou internațional. Direcția magazinului, de a propune publicului iubitor de fashion designeri români, este una firească în măsura în care clientele își doresc tot mai mult design autentic, și piese chic în acord cu personalitatea lor și evenimentele la care participă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.