Travel trends: cât costă un revelion în Madeira? Travel trends: cât costă un revelion în Madeira?
Turoperatorul Cocktail Holidays lansează pachete de vacanță către destinația Madeira, pentru Revelion 2016. Zborurile vor fi operate de compania aeriană Tarom și vor fi... Travel trends: cât costă un revelion în Madeira?

Turoperatorul Cocktail Holidays lansează pachete de vacanță către destinația Madeira, pentru Revelion 2016. Zborurile vor fi operate de compania aeriană Tarom și vor fi cu plecare din București.

Pachetele turistice pornesc de la 978 de euro de persoană, pentru un hotel de trei stele, și includ șase nopți de cazare cu masă, biletul de avion, transferurile aeroport – hotel – aeroport, taxele de aeroport, asistența turistică pe tot parcursul sejurului și asigurarea complexă de călătorie – Cocktail Travel Protection.

„În ultimii ani am creat pachete turistice pentru Portugalia, inclusiv în zonul rece, însă cu bilete de avion pe cursele de linie. Cererea mare pentru perioada sărbătorilor de iarnă de anul trecut ne-a convins să lansăm, pentru 2015/2016, un charter către Madeira, tocmai pentru a oferi turiștilor români experiențe cu totul memorabile, mai ales că în această insulă se organizează cel mai frumos și de notorietate foc de artificii din Europa”, spune Adriana Goicea, director general Cocktail Holidays.

Oferta Cocktail Holidays cuprinde însă și mai multe destinatii exotice pentru acest Revelion. Datorită solicitărilor pentru vacanțe în zone călduroase – care sunt din ce în ce mai multe de la an la an, anul acesta turoperatorul a decis introducerea mai multor chartere în destinații exotice. Astfel, oferta Cocktail Holidays pentru sezonul de iarnă 2015-2016 include sejururi în Mauritius cu tarife ce pornesc de la 2.958 de euro, in insulele Maldive – de la 2.833 de euro și Sri Lanka – de la 1.706 euro. Toate tarifele includ biletele de avion, cazare și masă, transferuri, asigurări și asistență turistică pe tot parcursul sejurului.

Oferta completă de Revelion cuprinde și sejururi către destinații deja foarte căutate de către români, precum Sharm el Sheikh, cu prețuri de la 493 de euro/persoană, respectiv Emiratele Arabe Unite, cu tarife de la 890 de euro/persoană.

„Pentru Revelion 2016 am pregătit mai multe pachete de vacanță pentru destinațiile exotice, încercând astfel să venim în întâmpinarea tuturor preferințelor turiștilor care aleg să călătorească în această perioadă a anului. În ultimii ani am avut o cerere foarte mare pentru aceste destinații, mai ales în lunile decembrie-februarie, motiv pentru care am introdus zborurile charter la multe dintre ele. Anul acesta au început deja inscrierile si ne așteptăm ca cele mai vândute pachete de Revelion să fie Madeira, Emiratele Arabe Unite, Mauritius şi Egipt”, spune Adriana Goicea.

Pentru sărbătorile de iarnă, turoperatorul Cocktail Holidays a pregătit pachete de vacanță ce includ și Târgurile de Crăciun în destinații precum Viena, Praga sau Munchen. Astfel, pachetele turistice pornesc de la 349 de euro de persoană, pentru trei nopți de cazare cu mic dejun și transport cu avionul, în Praga,  399 de euro în Viena și 499 de euro în Munchen.

„Târgurile de iarnă organizate în capitalele europene sunt spectaculoase, iar atmosfera lor festivă atrage în fiecare an foarte mulți turiști români. Anul acesta am pregătit pentru destinațiile cele mai cerute atât pachete pentru târgurile de iarnă, cât și pentru petrecrerea Crăciunului. O altă atracție care credem că va fi un succes este Crăciunul la Ieslea din Bethleem, din Israel, unde se va organiza și o cină festivă”, a completat Adriana Goicea.

Prompt Service Travel Company a fost înființată în urmă cu 22 de ani. Cocktail Holidays este brandul turistic al Prompt Service Travel, lansat în urmă cu 11 ani. Turoperatorul a mers pe diversificarea destinațiilor de charter încă din 1995, când a introdus sejururile către Creta. De 23 de ani, oferta de chartere a Cocktail Holidays s-a dezvoltat, în prezent, compania operând peste 25 de destinații charter. Din 2005, compania a început operarea charterelor din afara Bucureștiului. În prezent, Cocktail operează chartere din București, Cluj-Napoca, Iași.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.