M.A.C Cosmetics deschide magazin în Palas Mall Iași și ajunge la 7 locații în țara noastră M.A.C Cosmetics deschide magazin în Palas Mall Iași și ajunge la 7 locații în țara noastră
Unul dintre cele mai cunoscute branduri din industria cosmetică, Make up Art Cosmetics (M.A.C) a lansat în Palas Mall Iași cel de-al șaptelea magazin... M.A.C Cosmetics deschide magazin în Palas Mall Iași și ajunge la 7 locații în țara noastră

Unul dintre cele mai cunoscute branduri din industria cosmetică, Make up Art Cosmetics (M.A.C) a lansat în Palas Mall Iași cel de-al șaptelea magazin din România.

M.A.C continuă să se dezvolte, îndreptându-se spre noi piețe cu magazine în care se regăsesc colecții ediție limitată, dar și toate  produsele din colecțiile permanente. În portofoliul brandului se regăsesc de la cosmetice (rujuri, mascara, fond de ten) la pensule și alte ustensile necesare aplicării produselor cosmetic.

Make-up Art Cosmetics (M.A.C.) a fost fondat în 1984 în Toronto de către Frank Toskan, make-up artist și fotograf, și Frank Angelo, proprietarul unui salon de frumusețe, pentru a susține nevoile make-up artiștilor profesioniști. În prezent, brandul este deținut de Estee Lauder Companies și este prezent în culisele a peste 300 de reprezentații la Fashion Week din Londra, Milano, și Paris. M.A.C deține peste 1.400 de magazine în 70 de țări din întreaga lume.

MAC Cosmetics

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.