Leonard Caffe va premia excelenta in actorie Leonard Caffe va premia excelenta in actorie
Leonard Caffe, marca detinuta de Global Trade, companie cu o traditie de peste doua decenii pe piata locala a cafelei, este Partenerul oficial al... Leonard Caffe va premia excelenta in actorie

Leonard Caffe, marca detinuta de Global Trade, companie cu o traditie de peste doua decenii pe piata locala a cafelei, este Partenerul oficial al celei de-a cincea editii a  Galei premiilor Radar de Media, fiind desemnata a inmana premiul de excelenta in arta actoriei.

Afacerea de suflet a maestrului Mihai Florescu, importa peste 20 de tipuri de cafea verde din toate colturile lumii, ducand mai departe traditia marilor “torrefattori italieni”.

Premiile Radar de Media sunt singurele premii acordate industriei mass media din Romania de catre o publicatie online de specialitate; nominalizarile si castigatorii fiind alesi, in exclusivitate de catre publicul cititor prin vot la vedere. Prima editie a avut loc in anul 2010.

La editia din acest an, publicul telespectator online, dar si invitatii prezenti la eveniment vor avea parte de mai multe show-uri muzicale : 3D live music, pop opera, dance, acustic, electronic si folclor. Procesul de votare este deschis, iar cititorii isi pot vota favoritii, care vor fi premiati la Gala pana in data de 28 septembrie.

Evenimentul va fi transmis in direct pewww.radardemedia.ro incepand cu ora 19, in ziua de 30 septembrie, de la Hotel Marshal Garden din Bucuresti. Gala Premiilor va avea loc in data de 30 septembrie, ora 19, la hotel Marshal Garden din Bucuresti.

La eveniment si-au anuntat prezenta vedete de televiziune, jurnalisti, oameni din industria de publicitate si comunicare, reprezentanti ai companiilor de top care isi desfasoara activitatea in zona media, vedete din showbizz si sfera culturala.

In seara zilei de 30 septembrie vor fi acordate mai multe premii:

  • Cel mai bun show de divertisment
  • Cea mai buna emisiune de televiziune (emisiune cu frecventa zilnica de tip matinal, news magazine, tabloid, late night)
  • Cea mai buna emisiune informativa (talk show, emisiune de anchete, reportaje,
  • Cel mai bun prezentator TV/cuplu
  • Melodia anului
  • Artistul anului
  • Omul media al anului
  • New entry 2015 in televiziune

Premiile RADAR DE MEDIA sunt singurele premii acordate industriei mass media din Romania de catre o publicatie online de specialitate, nominalizarile si castigatorii fiind alesi, in exclusivitate, de catre publicul cititor, prin vot la vedere. Premiile au o traditie de cinci ani, prima editie avand loc in anul 2010.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.