Copiii, personajele principale ale colecției de toamnă Sofiaman Copiii, personajele principale ale colecției de toamnă Sofiaman
Toamna aceasta, Sofiaman, cel mai mare producător de îmbrăcăminte de casă și de noapte din România, vine cu propuneri vestimentare vesele pentru copiii de... Copiii, personajele principale ale colecției de toamnă Sofiaman

Toamna aceasta, Sofiaman, cel mai mare producător de îmbrăcăminte de casă și de noapte din România, vine cu propuneri vestimentare vesele pentru copiii de toate vârstele.

Pijamalele colorate, compleurile cu imprimeuri jucăușe, jachetele uni, bluzele călduroase și body-urile drăgălașe sunt articolele de îmbrăcăminte care nu trebuie să lipsească din garderoba niciunui princhindel.

Pentru băieței, Sofiaman a pregătit pijamale, compleuri și bluze din materiale naturale, moi și plăcute la atingere, inscripționate cu mesaje haioase sau în dungi și colorate în verde, albastru, bleumarin, alb sau gri.

Pijamalele pentru fetițe au imprimeuri cu steluțe sau cu desene pline de imaginație și pantaloni cu buzunare laterale. Colanții sunt confecționați din materiale delicate, nuanțele predominate ale întregii colecții fiind galbenul pal, fucsia , bleumarinul, rozul și lilaul.

Gama pentru bebeluși include body-uri și salopete în culori aprinse, cu desene haioase și  imprimeuri geometrice. Articolele sunt prevăzute cu capse, cu închidere centrală sau laterală.

Produsele pot fi găsite în magazinul online (www.magazinsofiaman.ro), cât şi în cele 9 magazine din ţară, în magazinul în sistem franciză, dar şi la cei peste 300 de distribuitori naţionali.

Brandul Sofiaman oferă produse pentru adulţi, atât femei, cât şi pentru bărbaţi, dar şi pentru copii şi bebeluşi. Colecțiile propuse de producătorul român sunt formate din  pijamale şi ţinute de interior din fibre naturale de bumbac, completate uneori de modal şi vâscoză şi lenjerie intimă confortabilă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.