Cel mai important eveniment al anului dedicat executivilor de top! Cel mai important eveniment al anului dedicat executivilor de top!
Business-ul din Romania are nevoie de lideri capabili să aducă sustenabilitatea în mediul organizațional, capabili să provoace tiparele adânc înrădăcinate ale managementului tradițional. Au... Cel mai important eveniment al anului dedicat executivilor de top!

Business-ul din Romania are nevoie de lideri capabili să aducă sustenabilitatea în mediul organizațional, capabili să provoace tiparele adânc înrădăcinate ale managementului tradițional. Au mai ramas doar cateva zile pana la cel mai important eveniment al anului dedicat executivilor de top din Romania.

În 30 Septembrie, la Stejarii Country Club, patru coach recunoscuți pe plan local: Rodica OBANCEA, Madi RĂDULESCU, Mihai STĂNESCU si Ștefan ANDREI și un keynote speaker, coach de talie internațională, Alan TAYLOR vor răspunde întrebărilor esențiale ale executivilor și vor  redefini leadearshipul în România, în cadrul celui mai important eveniment al toamnei: ROMANIAN EXECUTIVE COACHING SUMMIT 2015.

ROMANIAN EXECUTIVE COACHING SUMMIT 2015 va reuni peste 50 de executivi de top, care vor afla necesitatea dezvoltării naturale și durabile a leadershipului în economia românească.

Tema centrală a ROMANIAN EXECUTIVE COACHING SUMMIT 2015 este “Anotimpurile schimbării” și este structurată în 4 workshopuri, care vor facilita reflecția, dialogul, perspectivele și distincțiile despre conducerea inspirată și dezvoltarea sustenabilă a conducătorilor, concentrându-se pe:

  • conectarea cu viitorul și moștenirea lăsată prezentului;
  • oglindirea Ego-ului în echipă și în organizație;
  • conducerea inspirată de tiparele de echilibru ale naturii;
  • ciclicitatea schimbărilor în viața profesională și personal.

Summitul se va încheia cu concluziile invitatului special al primei ediții ROMANIAN EXECUTIVE COACHING SUMMIT 2015 – Executive Coach Alan Taylor, care va împărtăși participanților din experiența sa la nivel global.

Alan Taylor si-a petrecut mare parte a carierei sale în domeniul farmaceutic și biotehnologic. Ca director al echipei de conducere, Alan a petrecut multi ani lucrând la strategii și schimbări corporative și înțelege presiunea de a fi în acest domeniu.

Timp de mulți ani, Alan și-a desfășurat activitatea de coaching pentru manageri și lideri de top ai unei mari companii farmaceutice până când și-a deschis propria companie de coaching.

În prezent, Alan își conduce propria afacere în domeniul de coaching, ajutându-i pe managerii și pe liderii de top să descopere și să adopte noi comportamente și strategii care ridică performanța personală și profesională la un alt nivel de succes.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.