Cafea gratis la Promenada Mall de Ziua Internațională a Cafelei Cafea gratis la Promenada Mall de Ziua Internațională a Cafelei
Cu ocazia Zilei Internaționale a Cafelei, Promenada Mall îi invită pe bucureșteni să își bea cafeaua într-un mod inedit. Pe 29 septembrie, în intervalul... Cafea gratis la Promenada Mall de Ziua Internațională a Cafelei

Cu ocazia Zilei Internaționale a Cafelei, Promenada Mall îi invită pe bucureșteni să își bea cafeaua într-un mod inedit.

Pe 29 septembrie, în intervalul 8:00 – 14:00, cei care își aduc cana personală, primesc cafea gratuită în cafenelele din centrul comercial și au ocazia de a se înscrie într-un concurs al cărui câștigător își va bea cafeaua gratuit timp de o lună.

Pentru a beneficia de ofertă, vizitatorii trebuie să se prezinte cu o cană la biroul Info Desk de la parterul Promenada Mall și să ridice tichetul de participare. Cu acest tichet, clienții se pot bucura de două cafele la alegere dintre trei sortimente: espresso, cappuccino și caffe latte.

Din campanie fac parte Starbucks, Brioche Dorée, Tchibo, Spazio Caffè, Costadoro și Terra Café, iar Chocolat se alătură inițiativei, oferindu-le biscuiți de casă pentru cafea vizitatorilor care își aduc cana.

Mai mult, cei care postează pe Instagram o poză din timpul vizitei, adăugând tag la pagina Promenada și hashtag-ul #pecafea, intră într-un concurs al cărui câștigător își poate bea cafeaua gratuit, timp de o lună, în cafeneaua preferată din Promenada Mall.

Promenada-Ziua-Cafelei

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.