Asus ZenFone 2 Laser ajunge și în România Asus ZenFone 2 Laser ajunge și în România
ASUS anunță disponibilitatea în România a noilor telefoane ZenFone 2 Laser, dotate cu cameră foto PixelMaster de 13 megapixeli și autofocalizare cu laser. Pe... Asus ZenFone 2 Laser ajunge și în România

ASUS anunță disponibilitatea în România a noilor telefoane ZenFone 2 Laser, dotate cu cameră foto PixelMaster de 13 megapixeli și autofocalizare cu laser.

Pe piața românească vor fi disponibile modelele cu ecrane de 5 inci (ZE500KL) și 5.5 inci (ZE550KL), echipate cu cea mai nouă sticlă de protecție Corning Gorilla Glass 4 pentru durabilitate și protecție la zgâriere. Cele două telefoane ZenFone 2 Laser dispun de procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon pe 64 biți și 2GB RAM pentru performanțe ridicate.

Cameră PixelMaster de 13MP și focalizare laser pentru fotografii instant

Noul ZenFone 2 Laser beneficiază de camera PixelMaster de 13MP, cu zero latențe pentru declanșator și diafragmă largă f/2.0 pentru fotografii uimitoare la rezoluție înaltă. Tehnologia laser pentru focalizarea automată le permite utilizatorilor să capteze cadre clare în numai 0.3 secunde. Modul Low Light al camerei PixelMaster folosește o tehnologie de contopire a pixelilor pentru a capta pe timp de noapte sau în zonele slab iluminate, fotografii cu 400% mai luminoase, fără a fi necesar un bliț.

ZenFone 2 Laser oferă de asemenea, un bliț Real Tone ce asigură tonuri calde și culori precise. Camera PixelMaster de pe ZenFone 2 Laser dispune de modul de captură Super HDR pentru a obține imaginii vii, uniform expuse în scenele în care subiectul se află poziționat între sursa de lumină și telefon.

Tehnologia de îmbunătățire a pixelilor crește contrastul cu până la 400%, asigurându-se că subiecții din fundal sunt evidențiați și nu sunt acoperiți de umbre. Pentru cei aflați în căutarea unor reglaje de finețe precum sensibilitatea ISO, viteza de declanșare și multe altele, modul manual oferă o experiență similară DSLR-urilor direct pe smartphone.

Ambele telefoane ZenFone 2 Laser (ZE500KL și ZE550KL) au ecrane IPS cu rezoluție HD, densitate de 267 ppi și unghiuri de vizualizare de 178 de grade, pentru redarea unor imagini cât mai apropiate de realitate. Tehnologia Full Lamination cu ASUS TruVivid permite folosirea unui display mai subțire și îmbunătățește performanțele ecranului, ce ocupă 72% din suprafața frontală a telefonului, reproducând culori luminoase și detalii foarte clare.

Corning Gorilla Glass 4: rezistență de două ori mai mare la impact

Ecranele telefoanelor ZenFone 2 Laser sunt acoperite cu cea mai nouă sticlă Corning Gorilla Glass 4. Aceasta protejează mai bine ecranul, fiind de două ori mai rezistentă la impact, comparativ cu versiunea precedentă, de 2.5X mai tare, cu o probabilitate cu 85% mai mică de a se sparge în timpul utilizării de zi cu zi. Un strat microscopic anti-amprente minimizează acumulările de grăsime și zgărieturi, punând în valoare strălucirea ecranului.

Mai simplu, mai inteligent și mai personal: ASUS ZenUI cu peste 1000 de îmbunătățiri

Libertatea, conectivitatea și expresivitatea stau la bazele interfeței grafice ASUS ZenUI pentru dispozitive mobile. Această nouă versiune oferă o experiență de utilizare mai simplă, cu un aspect nou și stilat ce presupune spații albe pentru un design aerisit, care plasează în centru informațiile pentru o interacțiune inteligentă. ZenFone 2 Laser oferă tuturor abilitatea de a personaliza complet interfața grafică conform propriului stil și a preferințelor de utilizare, incluzând lansatorul de aplicații, temele, caracterele, icoanele și multe altele.

ZenUI are o mulțime de alte funcții și aplicații extraordinare, incluzând ZenMotion, SnapView, Kids Mode alături de Trend Micro și ZenUI Instant Updates, ce îmbunătățesc modul de utilizare, securitatea și confidențialitatea.

Telefoanele ASUS ZenFone 2 Laser sunt disponibile în România la prețuri cuprinse între 899 lei și 1049 lei (TVA inclusiv), în funcție de versiune.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.