Ce au purtat vedetele la evenimentul STEFANEL. Galerie FOTO! Ce au purtat vedetele la evenimentul STEFANEL. Galerie FOTO!
Lansarea colecției toamnă-iarnă STEFANEL 2015/16 este unul dintre evenimentele importante din an, iar toți ochii sunt îndreptați către covorul roșu și la ținutele purtate... Ce au purtat vedetele la evenimentul STEFANEL. Galerie FOTO!

Lansarea colecției toamnă-iarnă STEFANEL 2015/16 este unul dintre evenimentele importante din an, iar toți ochii sunt îndreptați către covorul roșu și la ținutele purtate de vedete. Influența anilor ’70 ce se face simțită în moda acestui sezon care ne-a adus în atenție ținute elegante și rafinate.

Cum era de așteptat pentru un eveniment desfășurat într-un loc atât de frumos precum Vila STEFANEL, dress code-ul a fost unul special: stilul italian, astfel că vedetele ne-au încântat cu cele mai frumoase apariții.

Alina Eremia a mizat pe o combinație de verde cu negru, Andreea Raicu a asortat negru cu alb, Alexia Talavutis a strălucit în culoarea galben, Ioana Blaj a purtat o salopetă elegantă neagră, Corina Caragea a avut un look special alegând culoarea albastră, Ilinca Vandici a ales negrul, iar Anca Serea a ieșit în evidență printr-o ținută stylish.

Vezi în galeria foto mai multe imagini cu ținutele purtate de vedete la eveniment și scrie-ne la rubrica de comentarii care e preferata ta.

Ilinca Vandici

Ilinca Vandici

 

Corina Caragea

Corina Caragea

 

Maria Radu

Maria Radu

 

Paul Ipate

Paul Ipate

 

Sonja Argint Ionescu

Sonja Argint Ionescu

 

Alexandra Ungureanu

Alexandra Ungureanu

 

Alina Eremia

Alina Eremia

 

Anca Serea

Anca Serea

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.