Stoc epuizat! Adama a vândut toate apartamentele din Copou Bellevue Stoc epuizat! Adama a vândut toate apartamentele din Copou Bellevue
Luna septembrie aduce o dublă reușită pentru ansamblul rezidențial Copou Bellevue din Iași, deținut de dezvoltatorul imobiliar lider de piață Adama. Compania anunță vânzarea... Stoc epuizat! Adama a vândut toate apartamentele din Copou Bellevue

Luna septembrie aduce o dublă reușită pentru ansamblul rezidențial Copou Bellevue din Iași, deținut de dezvoltatorul imobiliar lider de piață Adama. Compania anunță vânzarea ultimelor apartamente disponibile în cadrul celei de-a treia faze de dezvoltare, precum și obținerea distincției Highly Commended la etapa europeană a bine-cunoscutei competiţii International Property Awards.

După ce anul trecut în septembrie lucrările de construcție pentru ultima fază de dezvoltare din cadrul Copou Bellevue au fost finalizate, ansamblul rezidențial începe toamna cu epuizarea stocului de apartamente. De altfel, proiectul s-a bucurat de un real succes de piață, 75% dintre unități fiind vândute încă din faza de construcție.

Copou Bellevue

Ultimele apartamente vândute sunt apartamentele de 3 camere, Fin de Siécle, amplasate la etajul al cincilea, noii proprietari beneficiind, pe lângă finisaje de top, și de o priveliște deosebită asupra Iașiului. Unitățile au o suprafață utilă de 90,5 mp, având inclusă și o terasă generoasă.

Copou Bellevue numără 170 de locuințe premium, amplasate în patru clădiri diferite. Ultima fază de dezvoltare cuprinde o construcţie de 5 etaje şi 50 de unităţi, investiţia totală pentru această etapă fiind de 1,7 milioane euro, alocată exclusiv din fondurile companiei. Această etapă din Copou Bellevue este compusă dintr-o selecţie deosebită de tipuri de apartamente, de la studiouri duble, la apartamente de două şi trei camere, precum şi mini penthouse-uri.

Concepută sub semnul eleganţei şi al calităţii, Copou Bellevue beneficiază de finisaje premium, caracteristici de primă-clasă şi un pachet complet de facilităţi moderne: parcare privată, spaţii de depozitare, loc de joacă pentru copii şi un Health Club profesional cu saună şi sală de fitness, amplasat la parterul noii clădiri şi dedicat exclusiv locatarilor.

Copou Bellevue este situat într-o zonă deluroasă a exclusivistului cartier Copou, la numai 10 minute distanţă de centrul oraşului şi având în imediata apropiere cele mai importante două universităţi din Iaşi, Parcurile Copou şi Expoziţiei, Grădina Botanică, centre culturale, muzee şi excelente opţiuni de petrecere a timpului liber.

„Inclusiv cu această ocazie – epuizarea stocului de apartamente -, Copou Bellevue demonstrează că în piață există disponibilitate de absorbție a proiectelor noi dacă sunt construite la un anumit standard de calitate și respectând îndeaproape dorințele clienților locali. Copou Bellevue este unul din primele proiecte care a dat tonul unui trend dispărut în criză – achiziționarea locuinței din faza de construcție”, declară Alina Necula, Head of Marketing & Sales Adama Group. 

Copou Bellevue (2)

Copou Bellevue, printre ansamblurile europene de top

Ansamblul rezidențial dezvoltat de Adama în Iași s-a bucurat din nou recent de recunoaștere internațională, câștigând distincția Highly Commended la categoria Residential Development în cadrul premiilor International Property Awards, concurând alături de proiecte din alte 30 de ţări.

Premiile pentru etapa europeană a competiției, European Property Awards Summit, au fost decernate anul acesta în cadrul evenimentului desfăşurat la Londra, pe data de 22 septembrie 2015. În fiecare an, evenimentul devine locul de întâlnire al celor mai importanţi jucători europeni din real estate – dezvoltatori de top, arhitecţi, designeri de interior sau brokeri imobiliari, pe lângă gala de decernare a premiilor, în cadrul European Property Awards Summit fiind organizate workshop-uri şi mese rotunde pe teme actuale din piaţa imobiliară.

„Sunt proiecte rezidențiale care se bucură de succes local și proiecte care depășesc această limită. Faptul că un ansamblu rezidențial de dimensiuni medii, dezvoltat în alt oraș decât Bucureștiul nu doar că a beneficiat de rezultate de top în vânzări, ci a obținut și recunoaștere internațională, garantează calitatea la care este realizat”, declară Laszlo Csiki, CEO Adama Group. 

Distincția Highly Commended nu este singura obținută de Copou Bellevue. La începutul lui 2015, proiectul a fost declarat cel mai bun ansamblu rezidențial din România la competiția regională SEE Real Estate Awards. În plus, este al treilea an consecutiv în care compania se înscrie pe lista câştigătorilor International Property Awards, după ce în 2013, Evocasa Selecta a intrat în top, iar în 2014, Edenia Titan.

European Property Awards fac parte din faimoasa competiție International Property Awards, numărându-se printre cele mai prestigioase distincții dedicate segmentului rezidențial și comercial, fiind şi competiția cu cea mai ridicată cotă din lume în funcție de valoarea proiectelor înscrise. Premiile sunt acordate pe baza voturilor oferite de un juriu de calibru, format din peste 70 de experți internaționali care desemnează câştigătorii exclusiv din rândul proiectelor finalizate, precum și al agențiilor imobiliare de top din Europa.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.