Skanska cumpără teren în zona central-vestică a Bucureștiului Skanska cumpără teren în zona central-vestică a Bucureștiului
Skanska anunță finalizarea tranzacției pentru o nouă parcelă de pământ în zona central-vestică a Bucureștiului. Compania a achiziționat o suprafață totală de 21,306 metri... Skanska cumpără teren în zona central-vestică a Bucureștiului

Skanska anunță finalizarea tranzacției pentru o nouă parcelă de pământ în zona central-vestică a Bucureștiului. Compania a achiziționat o suprafață totală de 21,306 metri pătrați, localizată pe Bulevardul Iuliu Maniu, numărul 6, sector 6, București, România. Vânzătorul terenului este Pumac S.A., iar tranzacția a fost intermediată de către JLL România.

Acesta este încă un pas important pentru Skanska în România. Cred cu tărie că zona central-vestică este un loc în care ne putem continua cu succes activitatea de dezvoltare. Observăm o cerere mare din partea companiilor de tip BPO, SSC și IT, care consideră această zonă o locație perfectă, datorită apropierii de campusul Politehnicii și accesul la multe mijloace de transport în comun. Mulțumesc echipei de vânzare pentru tranzacția care a decurs fără probleme, precum și consultanților noștri juridici și tehnici: Peli Filip și Alpha Project Management.” spune Marcin Łapiński, Președinte Skanska Property Romania (foto).

Până acum, Skanska a dezvoltat un singur proiect pe piața românească: Green Court Bucharest, un complex de trei clădiri de birouri pe Strada Gara Herastrau, cu o suprafață de 52.000 metri pătrați. Primele două clădiri sunt finalizate și închiriate unor companii precum Orange, Schneider Electric, Carrefour, Sanofi, Colgate Palmolive, Adecco, Abbott Laboratories, CITR și RINF Outsourcing Solutions. Prima clădire a fost vândută către Globalworth Real Estate Investments Ltd.

“Terenul PUMAC este un loc excepțional aflat în inima segmentului de piață central-vestic, una dintre cele mai interesante zone de birouri din București. Consider că această achiziție din partea Skanska va impulsiona dezvoltarea întregii zone. Este cu adevărat o situație win-win: o locație excepțională cumpărată de un dezvoltator excepțional.” conchide Attila Peli, Head of Development and Land Department al JLL Romania.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.