KFC ajunge la 55 de restaurante în România după inaugurarea de la Deva KFC ajunge la 55 de restaurante în România după inaugurarea de la Deva
Lanțul de restaurante KFC se extinde odată cu deschiderea, pe 24 septembrie, a primului restaurant din Deva. Fanii brandului vor găsi noua locație în... KFC ajunge la 55 de restaurante în România după inaugurarea de la Deva

Lanțul de restaurante KFC se extinde odată cu deschiderea, pe 24 septembrie, a primului restaurant din Deva. Fanii brandului vor găsi noua locație în zona de food court a Shopping City Deva, din strada Zarandului numărul 87. 

Noul restaurant KFC reprezintă o investiție de 350.000 euro și are o suprafață de 169 mp. Odată cu această deschidere, au fost create 30 noi locuri de muncă.

A venit rândul Devei să intre pe harta KFC și ne bucurăm să anunțăm deschiderea celui de-al 55-lea restaurant KFC din România. Acum, fanii brandului din Deva se vor putea bucura de rețeta secretă a colonelului Sanders, de toate inovațiile și ofertele noastre, chiar la ei în oraș. Îi așteptăm cu pui #pebune, proaspăt preparat în restaurant, în fiecare zi”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

În România, lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network şi numără 55 de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti sau Braşov. Odată cu inaugurarea noului restaurant din Deva, rețeaua KFC din România acoperă 22 de orașe. De asemenea, KFC România operează şi un restaurant la Chişinău, Republica Moldova.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.