Imagini remarcabile cu aurora boreală, filmate în timp real cu modelul Canon ME20F-SH. FOTO & VIDEO Imagini remarcabile cu aurora boreală, filmate în timp real cu modelul Canon ME20F-SH. FOTO & VIDEO
Canon Europe anunță faptul că AURORA Skycam, o firmă norvegiană de film, a devenit prima companie din lume care a utilizat noua cameră video... Imagini remarcabile cu aurora boreală, filmate în timp real cu modelul Canon ME20F-SH. FOTO & VIDEO

Canon Europe anunță faptul că AURORA Skycam, o firmă norvegiană de film, a devenit prima companie din lume care a utilizat noua cameră video de înaltă definiție ME20F-SH pentru a surprinde imagini incredibil de detaliate, în condiții de luminozitate scăzută, ale unuia dintre cele mai spectaculoase fenomene naturale – aurora boreală.

Imaginile, filmate în această lună în Norvegia, au surprins aurora boreală la o claritate nemaivăzută până acum, dezvăluind culori și detalii de înaltă definiție care “au deschis noi posibilități creative”, după cum a comentat Anders Hanssen de la AURORA Skycam. “Este cea mai uimitoare cameră video din lume, o adevărată revoluție în domeniul fotografiei de noapte. Ne-a uluit imediat, și nu vom mai folosi altceva de acum încolo.”

Kieran Magee, Marketing Director, Professional Imaging, Canon Europe, a declarat: “Suntem încântați să vedem asemenea imagini fascinante din partea lui Anders Hanssen. Filmul său incredibil ne arată de ce este capabil modelul ME20F-SH, și abia așteptăm să vedem ce lucruri noi și interesante vor realiza și alții cu această cameră video!”

Lansată în iulie 2015, ME20F-SH este o cameră video multifuncțională profesională, capabilă de a surprinde imagini full HD color în condiții de mediu cu luminozitate extrem de scăzută. Având un ISO maxim fără egal în industria de profil, de peste 4 milioane (+75dB), modelul facilitează o gamă largă de posibilități de filmare, în situații imposibil de surprins până acum.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.