“Roata Norocului”, pe primul loc in preferintele romanilor “Roata Norocului”, pe primul loc in preferintele romanilor
Duminica, 20 septembrie, emisiunea “Roata Norocului” a pozitionat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, conform datelor furnizate de Kantar Media.... “Roata Norocului”, pe primul loc in preferintele romanilor

Duminica, 20 septembrie, emisiunea “Roata Norocului” a pozitionat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, conform datelor furnizate de Kantar Media.

In intervalul 20:00 – 22:00, show-ul prezentat de Bursucu (Adrian Cristea) si Ana-Maria Barnoschi a inregistrat 7,1% Rating si 15,1% Cota de piata, pe targetul National. 1.316.000 de romani au urmarit aseara Kanal D, in minutul de aur, atins la 21:43, a adunat in fata micilor ecrane aproape doua milioane (1.928.000) de telespectatori.

Aseara,  Catalin Morosanu a invartit roata norocului pentru o familie monoparentala; o mama care-si creste singura cei 3 copii!

Indiferent de castigurile de la “Roata Norocului”, fiecare dintre copiii pentru care vor juca vedetele va beneficia o bursa de educatie oferita de Scoala si Gradinita Romano-Finladeza. In cadrul campaniei ”Salvator de viitor”, initiate de Scoala si Gradinita Romano-Finlandeza alaturi de Kanal D si Habitat for Humanity Romania,  putem ajuta impreuna mai multi micuti care se confrunta cu dificultati financiare si care au nevoie de sprijinul nostru, al tuturor, pentru a-si construi un viitor frumos. Impreuna, putem construi un centru comunitar, in care copii din familii sarace vor beneficia de un program educational complet, masa si supraveghere constanta.

Cu un sms la 8838, in valoare de 2 euro, vom putea face acest lucru posibil! Numarul este valabil in retelele Vodafone, Orange si Telekom.

Bursucu' si Ana-Maria Barnoschi

Nu pierdeti in fiecare duminica, de la ora 20:00, cel mai tare show-concurs al momentului: „Roata norocului”!

Audiente “Roata Norocului”, target National

Time Bands Channels Rtg% Shr%
20:00-22:00 Kanal D 7,1 15,1
  Pro TV 5,2 11,1
  Antena 1 3,5 7,4
  Antena 3 3,4 7,2
  Prima TV 2,4 5,2
  Source: Kantar Media Romania
  Target: National  
  Date: 20.09.2015  
  Interval: 20:00-22:00

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.