New Trends: Cinema 9D și night tour la Dino Parc Râșnov New Trends: Cinema 9D și night tour la Dino Parc Râșnov
Dino Parc Râșnov, cel mai mare parc tematic cu dinozauri din Sud – Estul Europei, a pregătit noi aventuri pentru vizitatorii mai mici și... New Trends: Cinema 9D și night tour la Dino Parc Râșnov

Dino Parc Râșnov, cel mai mare parc tematic cu dinozauri din Sud – Estul Europei, a pregătit noi aventuri pentru vizitatorii mai mici și mai mari: două cinematografe, dintre care unul 9D, și posibilitatea de a vizita parcul pe timp de noapte.

“Ne dorim să aducem în permanență noi atracții pentru pasionații de dinozauri care ne calcă pragul, așa că îi invităm pe toți cei care vor să experimenteze senzații noi, la o plimbare printre dinozauri, după lăsarea întunericului. Traseul este dotat cu instalație de sunet și lumini, care ne transpun într-o lume demult apusă.

În plus, ne bucurăm să fim printre puținele locuri din țară în care există un cinematograf 9D. Mișcările hidraulice ale scaunelor, apă, vânt, fulgi de zăpadă, fum și pistoalele interactive sunt elementele speciale care îi vor surprinde pe vizitatorii noștri. Mai mult decât atât, tot etajul clădirii principale, în care se află cinematografele, este dotat cu tehnologie interactivă de la holograme până la touchscreen-uri”, a afirmat Adrian Apostu, manager de proiect Dino Parc Râșnov.

Cinematograful 9D are o capacitate de 12 locuri și va funcționa zilnic în intervalul orar de vizitare a parcului, 10:00-18:00, cu excepția zilelor de marți, vineri și sâmbătă, când parcul va fi deschis până la ora 20:00, pentru cele două tururi ghidate de noapte care încep de la 19:30 și 20:00.

Prețul biletului pentru cinematograful 9D este de 10 lei, iar accesul la cinematograful 2D este inclus în prețul biletului de intrare. Ambele cinematografe vor rula filme și documentare tematice, cu și despre dinozauri, dar și alte producții de aventură, comedie sau horror.

În cele 3 luni de la deschidere, Dino Parc Râșnov, proiect finanțat cu fonduri europene, a atras peste 180.000 de vizitatori. Parcul dispune, pe lângă traseul cu 46 de dinozauri, de trasee de aventură și locuri de joacă pentru copii, căsuțe în arbori în care se desfășoară ateliere de pictură și desen și două locuri în care se pot servi mâncare și băuturi. De asemenea, în parc se pot organiza petreceri aniversare.

Dino Parc Râșnov este o zonă de agrement și un muzeu în aer liber, situat pe Strada Cetății, în apropiere de Cetatea Râșnov.

Prețul unui bilet este de 28 de lei pentru un adult și de 22 de lei pentru copii. Pentru copiii cu vârsta sub 3 ani, intrarea este gratuită.

De asemenea la fiecare grup de 10 copii un adult beneficiază de intrare gratuită. Începând cu 15 septembrie 2015, pentru grupurile organizate de minimum 15 elevi, se oferă o reducere de 20% din prețul biletului de intrare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.