Minivacanțe în 10 orașe europene, la un singur preț. Când sunt plecările? Minivacanțe în 10 orașe europene, la un singur preț. Când sunt plecările?
Agenția de turism Paralela 45 propune pentru această toamnă un nou concept de minivacanțe. Turiștii români pot alege acum dintre cele 10 orașe propuse... Minivacanțe în 10 orașe europene, la un singur preț. Când sunt plecările?

Agenția de turism Paralela 45 propune pentru această toamnă un nou concept de minivacanțe. Turiștii români pot alege acum dintre cele 10 orașe propuse de agenția de turism, iar prețul pe care îl plătesc pentru oricare dintre destinații este același, pachetul incluzând aceleași servicii.

„Orașele europene s-au aflat mereu în topul preferințelor turiștilor români, fie că și-au dorit o scurtă vacanță de relaxare, fie că și-au dorit să experimenteze cultura altei țări sau chiar să meargă la shopping. Paralela 45 propune o serie de minivacanțe în 10 destinații europene – turiștii aleg orașul, iar prețul și serviciile incluse rămân aceleași, indiferent de destinație”, explică Alin Burcea, președinte Paralela 45.

Românii pot alege între două tipuri de pachete promoționale – STANDARD și PREMIUM, cu destinații la alegere dintre Paris, Barcelona, Roma, Madrid, Valencia, München, Bruxelles, Atena, Amsterdam sau Londra.

Pachetul STANDARD include transport cu avionul (compania TAROM), taxe de aeroport, 3 nopți de cazare cu mic dejun la hotel de 3 stele și un cadou surpriză din partea agenției – tur de oraș, bilet de intrare la muzeu sau o minicroazieră. Prețul pachetului standard este de 299 de euro/persoană. Pachetul PREMIUM cuprinde aceleași servicii ca și cel STANDARD, singura diferență fiind hotelul. Pentru pachetul PREMIUM, cazarea se face la un hotel de 4 stele, iar prețul este de 399 de euro/persoană.

În perioada toamnă-iarnă, turiștii români preferă destinațiile europene pentru relaxare, dar și pentru shopping. De asemenea, există din ce în ce mai mulți români care preferă să meargă în mai multe minivacanțe pe întreagă durată a anului, în detrimentul unei singure vacanțe mai îndelungate. Ofertele Paralela 45 se adresează turismului individual și sunt disponibile în perioadele 01 noiembrie – 19 decembrie 2015 și 10 ianuarie – 29 februarie 2016.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.