Park Inn by Radisson a intrat pe piata de turism din Romania după o investiție de 6 milioane de euro Park Inn by Radisson a intrat pe piata de turism din Romania după o investiție de 6 milioane de euro
Park Inn by Radisson a intrat pe piata de turism din Romania cu un hotel fresh, dinamic si plin de culoare: Park Inn by... Park Inn by Radisson a intrat pe piata de turism din Romania după o investiție de 6 milioane de euro

Park Inn by Radisson a intrat pe piata de turism din Romania cu un hotel fresh, dinamic si plin de culoare: Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence! 

Hotelul ofera 210 camere si apartamente, un lobby lounge si bar, un restaurant, 4 sali de conferinte cu foaier si  80 de locuri de parcare. El se adreseaza celor care calatoresc in interes de afaceri, turistilor, precum si clientilor ce doresc sejururi mai lungi sau care vin insotiti de familie.

Apartamentele, spatioase, cu balcoane sau cu vedere catre curtea interioara si piscine, sunt ideale pentru familii si sejururi prelungite. In plus, acestea includ un living generos si o chicineta complet utilata.

De asemenea, hotelul ofera acces gratuit la internet, intrare gratuita la World Class Health Academy – piscina interioara, saune, jacuzzi, sala de sport si fitness. Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence este amplasat in locatia perfecta pentru organizarea de evenimente. Avand un concept modern, hotelul este locul ideal pentru conferinte si seminarii internationale. Salile dispun de capacitati variate si pot gazdui intre 30 si 80 de persoane in sala aranjament teatru.

In restaurantul “Sharkia”, numit dupa vantul de Est din regiunea Levant, oaspetii pot savura preparate originale ale bucatariei est-mediteraneene si internationale.

Bert Fol, directorul general al Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence

“Suntem mandri sa oferim oaspetilor nostri o gama variata de facilitati unice: de la camere si apartamente spatioase dotate cu cele mai inalte standarde de confort si tehnologie, pana  la delicii culinare servite in restaurantul Sharkia. Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence ofera garantia unei experiente complete. Cu o investitie de aproximativ 6 milioane de euro, noul hotel se afla in apropierea centrelor de cultura, comerciale si de afaceri ale orasului, permitand accesul usor la Aeroportul International Henri Coanda precum si la alte mijloacele de transport.”

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.