MobilaDalin îşi lansează la BIFE SIM noua colecţie 2015 cu tema Ethnocentric MobilaDalin îşi lansează la BIFE SIM noua colecţie 2015 cu tema Ethnocentric
Colecţia 2015 Ethnocentric by MobilaDalin, concepută de Mihai Grama pentru MobilaDalin, readuce în atenţia publicului admirația față de tradiţiile populare româneşti, costumele cusute cu... MobilaDalin îşi lansează la BIFE SIM noua colecţie 2015 cu tema Ethnocentric

Colecţia 2015 Ethnocentric by MobilaDalin, concepută de Mihai Grama pentru MobilaDalin, readuce în atenţia publicului admirația față de tradiţiile populare româneşti, costumele cusute cu modele florale, decorarea caselor cu ştergare şi obiecte lucrate manual.

Alăturarea dintre broderiile cu modele florale şi designul anilor `60 se reflectă în 6 linii noi de produse, prezentate publicului în cadrul celui mai prestigios târg de mobilier din România, BIFE SIM.

Produsele din colecţia 2015 au fost concepute pornind de la preocuparea pentru utilizarea materialelor cu fibre naturale, a lemnului şi a umpluturilor din puf şi pene de gâscă. Produsele sunt concepute de designerul Mihai Grama, care se află în al 9-lea an de colaborare cu echipa MobilaDalin.

MobilaDalin utilizează cele mai moderne stofe pentru canapelele din materiale textile, pentru a asigura durabilitatea produselor în timp, respectiv tehnologia AquaClean, disponibilă şi în România. AquaClean este o tehnologie modernă prin care se realizează protejarea fibrelor din material cu o peliculă moleculară, un strat invizibil care împiedică penetrarea substanțelor colorate în interiorul fibrei, previne murdărirea acesteia şi asigură o rezistenţă ridicată: între 60.000- 150 .000 cicluri de frecare.

Colecţia Ethnocentric by MobilaDalin va fi prezentată în perioada 19-23 Septembrie 2015 la standul companiei MobilaDalin, Pavilion C4-C5, Stand Nr. 07 precum şi pe noul site www.mobiladalin.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.