Mâine începe Vocea României! Mâine începe Vocea României!
Mai este doar o zi până la prima ediție a celui de-al cincilea sezon Vocea României! Tensiunea crește, concurenții și-au încălzit vocile, iar antrenorii... Mâine începe Vocea României!

Mai este doar o zi până la prima ediție a celui de-al cincilea sezon Vocea României! Tensiunea crește, concurenții și-au încălzit vocile, iar antrenorii își doresc mai mult ca niciodată ca marele trofeu să ajungă în echipa lor.

Vom avea parte de un sezon în care doar vocea contează, plin de spectacol, emoție, reacții inedite și provocări, în care vom trăi bucuria victoriei alături de cei care își vor găsi un loc într-una dintre cele patru echipe.

Concurenți cu voci incredibile vor urca mâine pe scenă și vor încerca să-i impresioneze pe Tudor, Loredana, Smiley și Moga, astfel încât să întoarcă scaunele lor și să câștige șansa de a continua cursa spre mult râvnitul trofeu Vocea României!

Unul dintre cele mai amuzante momente ale serii va fi creat de către o concurentă cu o voce de excepție, care îi va face pe antrenori să se lupte în rime pentru ea. Momentul va fi unul savuros, iar cel mai inspirat antrenor va învinge în cele din urmă, reușind să o atragă în echipa sa.

Tot mâine, artiști consacrați, voci la început de drum sau concurenți trecuți de prima tinerețe vor veni pe scena celei mai bune competiții a vocilor pentru a-și demonstra calitățile vocale și a convinge că ei pot fi următoarea Voce a României. Fie că vor venit însoțiți sau singuri, toți concurenții vor avea parte de susținerea gazdei emisiunii, Pavel Bartoș, care le va fi alături atât înainte de momentul prezentat pe scenă, cât și după acesta.

Hit-uri internaționale precum Simply the best, Billionaire sau Forget you se vor auzi mâine seară pe scena vocilor și vor smulge ropote de aplauze de la toți cei prezenți în sală.

Prima ediție a noului sezon va fi plină de energie și surprize, iar antrenorii se vor lupta minute în șir ca cele mai bune voci să ajungă la ei în echipă. Care vor fi replicile acestora și cum îi vor convinge pe cei pentru care și-au întors scaunele, vom vedea mâine, în cea mai bună competiție a vocilor, de la 20:30, numai la PRO TV!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.