Noul sezon Las Fierbinți debutează săptămâna aceasta, la PRO TV! Noul sezon Las Fierbinți debutează săptămâna aceasta, la PRO TV!
Mai sunt 2 zile până la startul sezonului 8 al celui mai urmărit serial de comedie din România: Las Fierbinți! Joi, 17 septembrie, de... Noul sezon Las Fierbinți debutează săptămâna aceasta, la PRO TV!

Mai sunt 2 zile până la startul sezonului 8 al celui mai urmărit serial de comedie din România: Las Fierbinți! Joi, 17 septembrie, de la 20:30, telespectatorii sunt invitați să urmărească noile aventuri amuzante ale personajelor. Situațiile noi și invitații surpriză sunt doar câteva dintre ingredientele de succes ale unui nou sezon plin de umor.

Comedia va pune stăpânire pe România, în fiecare joi, de la 20:30. Timp de 2 ore, personajele vor fi suprinse în ipostaze senzaționale. Și în acest sezon, Bobiță, Dorel și Giani vor continua să stârnească hohote de râs cu afacerile orchestrate cu scopul de a se îmbogăți rapid, în timp ce Ardiles, Celentano și Firicel vor surprinde publicul cu problemele și cugetările existențiale.

Ca de fiecare dată, Vasile și Robi vor avea grijă de bunul mers al localității, în timp ce Aspirina și Gianina vor fi implicate în peripeții savuroase.

În această săptămână, fierbințenii vor avea de furcă cu un… vampir! Transformat brusc într-o creatură a nopții, Giani va băga spaima în localnici. Bobiță va lua inițiativa și se va alia cu prietenii lui pentru a ucide duhurile rele care îl bântuiau pe Giani.

În tot acest timp, Robi este foarte preocupat de viața amoroasă, fiind extrem de atent la consilierea și sfaturile matrimoniale ale Aspirinei, care îi prezintă tipologiile de bărbați. Amorezat până peste cap, Robi o va cere în căsătorie. Deznodământul, joi, de la 20:30, în cel mai nou sezon Las Fierbinți!

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.