New Trends: O hologramă a regretatei cântăreţe Whitney Houston “va pleca” în turneu New Trends: O hologramă a regretatei cântăreţe Whitney Houston “va pleca” în turneu
O hologramă a regretatei cântăreţe americane Whitney Houston va “pleca într-un turneu” în Statele Unite ale Americii, anul viitor, la patru ani de la... New Trends: O hologramă a regretatei cântăreţe Whitney Houston “va pleca” în turneu

O hologramă a regretatei cântăreţe americane Whitney Houston va “pleca într-un turneu” în Statele Unite ale Americii, anul viitor, la patru ani de la decesul acesteia, evenimentul realizat de Hologram USA primind acordul familiei artistei.

Turneul hologramei Whitney Houston va putea fi urmărit prin aplicaţia gratuită FilmOn.com, informează contactmusic.com, citat de mediafax.ro.

Whitney Houston, născută pe 9 august 1963, a dominat scena muzicală pop şi soul a anilor ’80 şi ’90, vânzând aproximativ 170 de milioane de discuri şi fiind supranumită “Vocea”. Ea s-a lansat şi în cinema, jucând alături de Kevin Costner în filmul “Bodyguard” (1992), pentru care a înregistrat o nouă versiune a piesei “I Will Always Love You” (Dolly Parton, 1974), care a devenit extrem de populară.

Houston este singurul artist din lume care a primit discuri de platină pentru şapte albume lansate consecutiv, depăşind la acest capitol chiar şi trupa The Beatles. Lista ei de premii include, printre altele, 6 Grammy, 2 Emmy, 30 Billboard Music Awards şi 22 American Music Awards.

Whitney Houston a murit pe 12 februarie 2012, la vârsta de 48 de ani. Aceasta s-a înecat accidental în cada din camera ei de la hotelul Beverly Hills din Los Angeles, cu o zi înainte de gala de decernare a premiilor Grammy.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.