Gadget Trends: HyperX lansează memoria Savage DDR4 Gadget Trends: HyperX lansează memoria Savage DDR4
HyperX, divizie a companiei Kingston Technology, Inc., liderul mondial independent în produse de memorie, lansează astăzi memoria HyperX Savage DDR4. Cu un plus de... Gadget Trends: HyperX lansează memoria Savage DDR4

HyperX, divizie a companiei Kingston Technology, Inc., liderul mondial independent în produse de memorie, lansează astăzi memoria HyperX Savage DDR4. Cu un plus de viteză și un timp de răspuns precis, HyperX Savage DDR4 oferă multitasking ultra-receptiv și un sistem mai rapid, ceea ce o face memoria perfectă pentru gamerii hardcore, overclockeri și utilizatorii avansați.

Viteza de până la 3000MHz recomandă HyperX Savage pentru editare video, randare 3D și gaming mai rapid. Profilurile încorporate XMP sunt optimizate pentru procesoarele Intel® Core i5 și i7, precum și pentru pe plăcile de bază 100 Series și X99, permițându-le utilizatorilor să facă overclocking cu ușurință prin simpla selectare a unui profil, fără adjustari în BIOS. Disponibilă într-un singur modul sau kit-uri de până la 64GB, Savage DDR4 rulează la minim 1.2V  și la maxim 1.35V, ceea ce duce la un consum de energie mult mai redus decât în cazul memoriilor DDR3, având în același timp o fiabilitate superioară.

“Această memorie de mare viteză, cu consum de energie redus a fost creată pentru gameri și entuziaști care doresc să maximizeze performanța sistemului lor”, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România și Bulgaria. “HyperX Savage DDR4 oferă consumatorilor o performanță superioară, iar cu ajutorul distribuitorului de căldură low-profile din aluminiu și PCB-ului de culoare neagră care se integrează perfect în designul memoriei, aspectul este cu adevărat remarcabil pentru orice sistem”.

HyperX Savage DDR4 dispune de o garanție pe viață și suport tehnic gratuit.

HyperX este divizia de produse high-end a companiei Kingston Technology, incluzând module de memorie DDR3, unități SSD, memorii de tip USB Flash și căști. Produsele se adresează în special gamerilor, entuziaștilor de tehnologie și pasionaților de overclocking.

HyperX este recunoscută în toata lumea pentru calitate, performanță și inovație. HyperX este dedicată susținerii fenomenului de eSports, sponsorizând 20 de echipe la nivel global și fiind și sponsorul principal al Intel Extreme Masters. Produsele HyperX sunt folosite în sistemele prezente la evenimente precum Brasil Game Show, China Joy, DreamHack, gamescom și PAX.

Specificații tehnice pentru HyperX Savage DDR4:

  • Capacitate: 4GB -8GB, kit-uri 8GB-64GB
  • Frecvență: 2133MHz, 2400MHz, 2666MHz, 2800MHz and 3000MHz
  • Latență CAS: 12-15
  • Voltaj:2V sau 1.35V
  • Temperatură de funcționare: 0°C to 85°C
  • Temperatură de stocare: -55°C to 100°C
  • Dimensiuni:35mm x 34.57mm
  • Compatiblă cu: X99, Z170, H110, H170 și B150
  • Garanție: Garantie pe viata si suport tehnic gratuit

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.