Fashion Trends: MANOKHI is Retro Monochrome for AW15/16 Fashion Trends: MANOKHI is Retro Monochrome for AW15/16
Linii curate, influente arhitecturale, estetica masculina si all leather. Propunerea MANOKHI pentru sezonul rece. MANOKHI propune pentru sezonul rece o colectie puternica in alb... Fashion Trends: MANOKHI is Retro Monochrome for AW15/16

Linii curate, influente arhitecturale, estetica masculina si all leather. Propunerea MANOKHI pentru sezonul rece.

MANOKHI propune pentru sezonul rece o colectie puternica in alb –negru, cu cateva accente de culoare, pastrand stilul caracteristic unic, indraznet, rafinat. Piese integral create din piele naturala, de calitate, modele versatile, ce pot transforma orice outfit, intr-un outfit statement si o aparitie de forta, sunt acum disponibile pe Molecule F.

MANOKHI is Retro Monochrome for AW15Colectia de toamna/iarna 2015/2016 a reprezentantului unui look leather luxe fara cusur se traduce prin contraste subtile si contradictii curajos asumate celebrand monocromia, punctata pe alocuri de accente cromatice.

Liniile curate, taieturile drepte, atentia pentru detalii descriu propuneri de inspirație masculina intr-o nota minimalista in contrast cu influente retro extrem de feminine.

Estetica celei mai noi colectii MANOKHI jongleaza cu alternanta intre soft&rough a pieselor realizate integral din piele modelate cu grija in tinute declarative, cu influente arhitecturale.

Molecule F va aduce aceste piese de „catalog” la doar un click distanta. Puteti naviga in selectia Molecule F, chiar din imaginea de homepage „Retro Monochrome” sau din sectiunea de designer MANOKHI.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.