Antoneta Galeș devine vocea Selgros Antoneta Galeș devine vocea Selgros
Începând din luna septembrie, Antoneta Galeș este directorul de comunicare și dezvoltare organizațională. Antoneta Galeș va stabili strategia de comunicare, va coordona relația companiei... Antoneta Galeș devine vocea Selgros

Începând din luna septembrie, Antoneta Galeș este directorul de comunicare și dezvoltare organizațională. Antoneta Galeș va stabili strategia de comunicare, va coordona relația companiei cu media și va fi purtătorul de cuvânt al Selgros România.

Antoneta Galeș a participat la dezvoltarea companiei încă de la intrarea acesteia pe piața din România și a fost partenerul strategic al consiliului de administrație ca director de resurse umane și dezvoltare în perioada 2000-2014.

După o pauză de un an, Antoneta Galeș revine pentru a dezvolta și implementa direcțiile strategice și comunicarea atât în interiorul cât și în exteriorul companiei și pentru a crește notorietatea brandului.

Antoneta Gales_SelgrosEa va coordona alinierea strategiilor pentru oamenii din organizație cu strategiile de business, va avea un rol activ în modelarea strategiei organizației pentru creșterea competitivității în piață, va contribui la crearea de soluții inovative și va coordona politicile de dezvoltare pentru atingerea potențialului maxim, creșterea angajamentului și motivarea oamenilor din companie.

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc. Compania şi-a început activitatea pe piaţa locală în 2001, iar în prezent deţine 19 magazine în Bucureşti, Braşov, Iaşi, Târgu Mureş, Oradea, Cluj, Ploieşti, Timişoara, Craiova, Bacău, Galaţi, Brăila, Arad, Suceava şi Constanţa.

Compania este parte a Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare reţea cash&carry şi comerţ en-gros din Europa, cu operaţiuni în Elveţia, Franţa, Germania, Polonia, România şi Rusia. Aceasta include mărcile Prodega/Growa/Howeg, Selgros Cash + Carry, Transgourmet Germania şi Transgourmet Franţa. În 2013, Grupul înregistra 22.300 de angajaţi în Europa şi venituri de circa 6,8 mld. Euro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.