Wetterbest investește într-o nouă linie de producție și lansează cel de-al patrulea profil de țiglă metalică Wetterbest investește într-o nouă linie de producție și lansează cel de-al patrulea profil de țiglă metalică
Compania Depaco, unul dintre liderii industriei locale de sisteme pentru acoperişuri, a lansat Wetterbest Gladiator, un sistem de învelitori metalice unic în România. Inspirat din... Wetterbest investește într-o nouă linie de producție și lansează cel de-al patrulea profil de țiglă metalică

Compania Depaco, unul dintre liderii industriei locale de sisteme pentru acoperişuri, a lansat Wetterbest Gladiator, un sistem de învelitori metalice unic în România.

Inspirat din eleganța acoperișurilor clasice mediteraneene, Gladiator aduce în prim plan profilul roman cu simetrie faţă de axa longitudinală. În plus față de designul elegant, un avantaj important îl constituie pierderile mai reduse de material comparativ cu ţigla metalică clasică. Astfel, clienţii Wetterbest® au posibilitatea să achiziţioneze un produs premium la un preţ asemănător cu cel al unui produs clasic.

Noua linie de producție face parte dintr-un program susținut de investiții de peste 1,5 milioane de euro în perioada 2015 – 2016. Compania și-a propus să livreze din fabrica de la Băicoi peste 200.000 mp de Wetterbest® Gladiator până la finalul anului 2016, prin intermediul rețelei naționale de parteneri distribuitori.

Dragos IrimescuPrin lansarea noului produs, am devenit singurul producător autohton de patru profiluri distincte de țiglă metalică: Wetterbest® Wind, Wetterbest® Plus, Wetterbest® Classic şi Wetterbest® Gladiator. Vom continua să investim în produse de calitate, inovatoare, care să răspundă cererii în creștere de sisteme premium de învelitori. Ne dorim să ne consolidăm poziția pe piața rezidențială, iar diversificarea portofoliului de produse face parte din strategia noastră

Dragoş Irimescu, inginer proiectant, Director General Depaco

Durata medie de viață a noului profil Wetterbest® Gladiator este de 50 de ani, fiind potrivit deopotrivă pentru construcţii noi, cât şi pentru lucrări de renovare. Garanția este de 10 ani pentru vopseaua pe bază de poliester și de 30 de ani pentru vopseaua pe bază de poliuretan. Detalii despre noul produs sunt disponibile la www.wetterbest.ro.

Depaco deţine la fabrica din Băicoi cea mai mare capacitate de producţie de ţiglă metalică şi accesorii pentru acoperişuri din România, respectiv 30 de linii automate şi patru hale de producţie, precum şi cea mai modernă linie de fabricaţie de accesorii pentru drenaj din România.

Compania a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 83 de milioane de lei, iar anul acesta obiectivele vizează atingerea nivelului de 100 de milioane lei. Brandul Wetterbest deține o cotă de piață de aproximativ 17%.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.