Skanska deschide a doua clădire din Green Court Bucharest, după o investiție de 35 milioane euro Skanska deschide a doua clădire din Green Court Bucharest, după o investiție de 35 milioane euro
Skanska anunță deschiderea oficială a celei de-a doua clădiri din Green Court Bucharest, în urma unei investiții de 35 milioane euro. Clădirea B oferă... Skanska deschide a doua clădire din Green Court Bucharest, după o investiție de 35 milioane euro

Skanska anunță deschiderea oficială a celei de-a doua clădiri din Green Court Bucharest, în urma unei investiții de 35 milioane euro.

Clădirea B oferă 18.000 metri pătrați dispuși pe 12 etaje superioare, plus trei nivele de garaj subteran, cu un total de 315 locuri de parcare. În momentul de față, prezintă o rată de ocupare de 72% și este închiriată de companii precum: Carrefour Romania, Sanofi, Colgate Palmolive Romania, Adecco Romania și RINF Outsourcing Solutions.

Marcin Lapinski, President Skanska Property Romania“Acesta este cel de-al doilea pas important din viața Green Court Bucharest și suntem mândri de evoluția sa. În doar doi ani, am reușit să finalizăm prima clădire, să o închiriem în totalitate și sa o vindem și am inaugurat-o pe cea de-a doua. Ne propunem să încheiem anul 2015 cu clădirea B închiriată în întregime, în timp ce lucrările la Clădirea C vor evolua rapid. Aș dori să le mulțumesc tuturor oamenilor implicați în această minunată călătorie: chiriașilor, partenerilor, cât și colegilor noștri. Am ajuns atât de departe împreună și sunt foarte recunoscător pentru tot sprijinul acestora”

Marcin Łapiński, Președintele Skanska Property România

Richard Burleigh, President Skanska Construction Romania“Green Court Bucharest este un proiect în care am implicat cele mai bune echipe, având cunoștințe vaste în domeniu, cele mai noi tehnologii și toată expertiza noastră internațională.

Astfel, putem observa rezultatele și, cel mai important, chiriașii nostri pot simți zilnic efectele muncii noastre.

Sunt mândru de toate echipele implicate și am încredere că vom avea același ritm pentru tot restul proiectului, cât și pentru proiectele viitoare.”

Richard Burleigh, Președintele Skanska Construction România

Green Court Bucharest prezintă conceptul inovator Skanska “Workplaces”, ce se regăsește și la nivel internațional. Acesta se bazează pe 4 principii de dezvoltare sustenabilă: mediul de lucru, localizarea, profitabilitatea chiriașilor și construcțiile verzi.

  • Green Court Bucharest_2Mediul de lucru: Obiectivul Skanska este acela de a crea medii de lucru excelente unde afacerile și oamenii pot prospera. Un mediu de lucru sănătos și inspirațional stimulează creativitatea și colaborarea, reflectă valorile companiilor și ajută la atragerea celor mai buni angajați. De aceea, toți cei care lucrează în Green Court Bucharest se vor putea bucura de o curte interioară cu numeroase spații verzi, zone de socializare cu conexiune Wi-Fi gratuită, potrivite pentru pauze sau sesiuni de lucru creative. În plus, vor avea la dispoziție vestiare, dușuri și rasteluri pentru bicicliști.
  • Localizarea: Skanska se dedică dezvoltării de spații care contribuie la dezvoltarea mediului urban, dar și spații în care oamenii să interacționeze cu clienții, colegii și comunitatea. Green Court Bucharest este situat pe Strada Gara Herăstrău, în zona Floreasca – Barbu Văcărescu, una dintre hub-urile de business din București cu cel mai mare potențial. Accesul ușor către centrul orașului și aeroport, precum și proximitatea față de mijloacele de transport în comun sunt o parte dintre avantajele acestei poziționări.
  • Green Court Bucharest_3Profitabilitatea chiriașilor: Spațiile de lucru moderne și inovatoare contribuie la o productivitate mai mare a angajaților, la diminuarea perioadelor de concediu medical și oferă o flexibilitate sporită de a răspunde nevoilor viitoare. Fiabilitatea, reducerile de costuri și productivitatea sunt principalele caracteristici ale spațiilor de lucru din Green Court Bucharest. Chiriașii vor beneficia de spații personalizate, ușor de adaptat pentru nevoile viitoare, în care angajații lor vor fi mai fericiți și mai sănătoși.
  • Construcțiile verzi: Primul pas către sustenabilitate este reprezentat de construcțiile verzi și de aceea Skanska folosește tehnologii eficiente din punct de vedere al utilizării resurselor pentru clădiri mai confortabile, mai sănătoase și mai bine echipate, controlând în același timp riscurile creșterii costurilor. Green Court Bucharest nu face excepție, astfel că proiectul este contruit respectând principiile dezvoltării sustenabile, concept care se traduce în soluții inovative pentru reducerea impactului clădirii asupra mediului și de asemenea pentru reducerea costurilor operaționale ale clădirii.

Green Court Bucharest este alcătuit din 3 clădiri de birouri cu o suprafață închiriabilă de 52.000 metri pătrați. Prima clădire a proiectului a fost inaugurată la finele anului 2014 și acum este închiriată în totalitate și vândută companiei de investiții imobiliare Globalworth Real Estate Investments Ltd.

Green Court Bucharest este dezvoltat folosind tehnologii verzi și soluții sustenabile cum ar fi fațada eficientă din punct de vedere energetic, aportul crescut de aer proaspăt pentru un mediu de lucru sănătos, sistemele de iluminat eficiente energetic, echipate cu senzori de mișcare și de intensitate sau prizele de încărcare pentru mașinile electrice. Proiectul va fi certificat LEED Gold și le va oferi chiriaşilor cel mai înalt grad de confort, unul dintre cele mai eficiente și versatile spații de lucru din București și standarde excelente de calitate.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.