Fashion Trends: Back to school by Mathilde Fashion Trends: Back to school by Mathilde
Versatilitatea toamnei este tradusă foarte bine prin ținutele Mathilde propuse pentru anotimpul începutului de an școlar. Fie că este vorba de o rochie midi... Fashion Trends: Back to school by Mathilde

Versatilitatea toamnei este tradusă foarte bine prin ținutele Mathilde propuse pentru anotimpul începutului de an școlar. Fie că este vorba de o rochie midi potrivită pentru zilele calde, de toamnă blândă sau un cardigan care să protejeze de frig în zilele răcoroase, propunerile Mathilde te invită  să alegi între croielile asimetrice sau structurale și combinațiii contrastante de texturi.

Pentru întoarcerea la birou sau la școală, alege ținute care te ajută să le transmiți colegilor un vibe pozitiv după vacanță și îți pun în valoare atitudinea tinerească și veselă. Broderiile florale cusute manual vor îmbogăți discret ținuta, pentru un look desăvârșit, iar detaliile de tip guler rotunjit sau glugă îi vor aduce un aer jucăuș. Alege fuste sau rochii până la genunchi pentru a profita de ultimele zile calde ale acestui sezon.

mathilde 2

Colecția de toamnă Mathilde îți propune piese confecționate din materiale călduroase, ce mizează pe confort pentru un aspect relaxat. Poți opta pentru piese confecționate din tricotaje fine sau completează-ți outfit-ul cu un pulover din lână, o jachetă cu imprimeuri inedite sau cu irizații metalice. Vei obține astfel o ținută pragmatică, care te protejează de frig, dar îți evidențiază în același timp feminitatea, prin croielile asimetrice și structurale.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.