Antreprenorii devin super eroi la Hubcelerator Antreprenorii devin super eroi la Hubcelerator
Impact Hub Bucharest lansează Hubcelerator și caută antreprenori dornici să devină super eroi în cadrul programului de accelerare ce îi ghidează de la idee... Antreprenorii devin super eroi la Hubcelerator

Impact Hub Bucharest lansează Hubcelerator și caută antreprenori dornici să devină super eroi în cadrul programului de accelerare ce îi ghidează de la idee la un model de afacere testat în piață.

Bazat pe 3 ani de experiență în mediul antreprenorial românesc și două programe de accelerare desfășurate cu succes, Hubcelerator îmbină workshop-urile de business cu mentorat individual și teme practice prin care participanții vor testa și valida direct în piață un model de afacere viabil .

În afaceri cifrele contează și de aceea credem că am dezvoltat un program de accelerare ce crește șansele de reușită ale unui startup. Dacă până acum vorbeam de o rată de succes de 1 startup din 10, monitorizând antreprenorii participanți la programele noastre anterioare de accelerare am constatat că peste 50 % dintre ei au afaceri funcționale iar o parte dinstre ei se află în acest moment în etapa extinderii. Ei sunt, din punctul nostru de vedere, viitorii super eroi ce vor inspira o nouă generație antreprenorială în România

Lucian Grămescu, Project Manager Hubcelerator

Cui se adresează acceleratorul?

Acceleratorul se adresează celor care au o idee sau o afacere în faza incipientă  și îi ghidează pe parcursul celor 10 săptămâni  pentru a dezvolta un model viabil ce va fi testat în piață cu potențialii clienți.

Ce oferă programul Hubcelerator  ?

Pe durata celor 10 săptămâni , antreprenorii participanți în program beneficiază de

  • 14 workshop-uri practice pe teme precum: consiliere juridică, contabilitate, finanțări și investiții, relații cu clienții, marketing și dezvoltare de produs, vânzări, tehnologie pentru start-up-uri, social media, resurse umane și abilități de prezentare.
  • întâlniri periodice cu mentori, oameni de afaceri și antreprenori experimentați ce vor oferi feedback și își vor împărtăși cunoștințele acumulate.
  • sesiuni de discuție bazate  pe modelul de afacere (de la mapare până la testarea prototipului)
  • abonament Hub Unlimited la Impact Hub Bucharest, pe durata a 5 luni
  • acces la platforma online  HubNet
  • cartea ”Business Model Generation”

Înscrierea în program

Pentru a participa la Hubcelerator, antreprenorii trebuie să completeze formularul de aplicare disponibil pe pagina http://www.impacthub.ro/hubcelerator/. Procesul de selecție al participanților este continuu și are loc în perioada 10 septembrie – 3 octombrie, numărul de locuri fiind limitat. În alegerea startupurilor se va ține cont de motivația antreprenorială, potențialul afacerii, gradul de inovare și impactul urmărit.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.