Tudor Chirilă, în juriul Galei Tânărului Actor – HOP Tudor Chirilă, în juriul Galei Tânărului Actor – HOP
Antrenorul de la Vocea României, Tudor Chirilă, face parte din juriul Galei Tânărului Actor – HOP, care are loc la Costinești, începând de ieri,... Tudor Chirilă, în juriul Galei Tânărului Actor – HOP

Antrenorul de la Vocea României, Tudor Chirilă, face parte din juriul Galei Tânărului Actor – HOP, care are loc la Costinești, începând de ieri, 8 septembrie, până vineri, 11 septembrie.

Din juriu vor mai face parte alături de Tudor, regizorul şi scenaristul Radu Jude, actriţa şi directorul Teatrului Evreiesc de Stat Maia Morgenstern, scenografa Iuliana Vîlsan şi cântăreaţa şi profesoara de jazz Luiza Zan. Pentru cel de-al treilea an consecutiv, directorul artistic al evenimentului este regizorul Radu Afrim.

Gala Tânărului Actor – HOP are drept scop promovarea tinerilor absolvenți din învățământul superior artistic, iar anul acesta 27 de concurenți vor fi atent priviți și notați de către cei cinci jurați.

Tudor Chirila (1)Am acceptat cu bucurie să fiu membru în juriul Galei HOP din mai multe motive. În primul rând, am primit invitația de la Radu Afrim și sunt curios care e input-ul lui creativ în ediția de față. În al doilea rând, compania membrilor juriului mă onorează. Cred că este foarte plăcut să te afli în asemenea companie și cumva să împărtășești sau să-ți verifici perspectivele  asupra unei generații tinere de actori cu alți artiști, unii din generația ta, unii din altă generație. Nu în ultimul rând, mi se pare foarte tare că mi se dă posibilitatea să mă conectez la generația tânără de actori și, cine știe, poate că am ocazia să găsesc acolo viitori colegi pentru urmatoarele proiecte care îmi trec prin cap sau în care voi fi invitat. Eu zic că sunt destule motive ca să accepți o astfel de invitație fără să eziți prea mult“, a declarat Tudor Chirilă.

Începând din 18 septembrie, în fiecare vineri, de la ora 20:30, Tudor poate fi urmărit alături de Loredana, Moga, și Smiley în cea mai tare competiție a vocilor, Vocea României. Cei patru antrenori și-au format echipele, iar Pavel Bartoș este pregătit să susțină concurenții în lupta pentru câștigarea celui de-al cincilea trofeu Vocea României, care va începe săptămâna viitoare, numai la PRO TV.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.